Bekijk foto's

Parkrijk fase 3

Terug naar het overzicht

Parkrijk fase 3
Meer dan 90% van de woningen is verkocht, de bouw is al van start gegaan in december 2022. De verwachting van de start van de opleveringen zal medio eind Q4 2023 zijn en een doorloop hebben tot Q1 2024.
Wilt u hier ook wonen? Laat u informeren door onze makelaars over de mogelijkheden en woon straks ook in één van deze prachtige woningen.

Het engelse, dorpse wonen in nieuwbouw Parkrijk:
Meanderende straten, een overvloed aan groen en Engelse landhuisarchitectuur: welkom in Parkrijk. Deze wijk van Park Triangel Waddinxveen brengt de gemakken van een nieuwbouwwijk samen met de romantische elementen van het Engelse, dorpse leven. Struin over de slingerende paadjes of op de groene loper en laat je verrassen door het dynamische straatbeeld, dat door de gebogen straten steeds een ander perspectief biedt!

Ontmoet elkaar in de groene huiskamer:
Met de Engelse cottagestijl woningen en groene lanen, proef je in Parkrijk de geborgen sfeer van het dorpse wonen. Vooral de hoeveelheid groen is kenmerkend voor deze wijk. Elke straat beschikt over een bijzondere, groene plek: de huiskamer van de straat, waar buurtgenoten samenkomen voor plezier en ontmoeting. Deze groene zones bieden een basis voor sterke sociale samenhang in de buurt. Om het groene woonmilieu te ondersteunen, komen er parkeerkoffers en parkeerhoven in de wijk. Op deze manier worden de rustige, groene straten beperkt belast met geparkeerde auto’s.

Een slingerende ontdekkingstocht:
Kenmerkend voor Parkrijk zijn de meanderende straten. Geïnspireerd op de Engelse landschapsstijl, nemen de slingerende paadjes – omringd door bloeiende beplanting – je mee op avontuur door je eigen wijk. De gebogen straten leveren steeds een ander straatbeeld op. En de iconische groene loper die door de wijk loopt? Die kan je volgen voor een bezoek aan het centrale park van Park Triangel of de wijk Parkweide.

Welke woning past bij jou?
Klinkt een cottagestijl woning omringd door groen als iets voor jou? BPD ontwikkelt in Parkrijk circa 400 woningen, variërend van rijwoningen en appartementen tot 2 onder 1 kap en vrijstaande huizen. Parkrijk is onderverdeeld in verschillende karakteristieke ruimten. Zo kan je wonen aan het water, aan de groene loper, aan de meanderende straten of aan het hof. Alle woningen doen denken aan de Engelse landhuisarchitectuur: een romantische stijl, die getypeerd wordt door ambachtelijke en landschappelijke kenmerken, zoals een schoorsteen en de verbinding van het huis met de tuin en het openbare groen.

https://www.nieuwbouw-parktriangel.nl/parkrijk4 type woningen

Foto's

Parkrijk fase 3Parkrijk fase 3Parkrijk fase 3Parkrijk fase 3Parkrijk fase 3Parkrijk fase 3Parkrijk fase 3Parkrijk fase 3

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.