Snel naar: OmschrijvingBouwnummersKaart

Parkrijk fase 3 terug Vrijstaande woning IJsvogel

Omschrijving

Deze royale vrijstaande woningen in Parkrijk moet je even zien. Deze woningen van het type IJsvogel hebben een woonoppervlakte van maar liefst zo’n 156 m2. Ze staan bovendien op ruime kavels, met een gunstige zonligging. Van dit type zijn 5 woningen beschikbaar, waarvan 4 met aangebouwde berging. De woningen hebben een fraaie architectuur in Engelse landschapsstijl. Parkeren doe je op eigen of mandelig terrein; elke woning heeft plek voor 2 auto’s. Wat een luxe!

Kom binnen!
Deze royale vrijstaande woningen hebben een tuingerichte woonkamer van ruim 5,5 meter breed, met openslaande deuren naar de tuin. In het midden is het woongedeelte uitgebouwd met een erker, met veel lichtinval. Hier is bijvoorbeeld plek voor een grote eettafel. Bij een aantal bouwnummers is de open woonkeuken aan de voorzijde voorzien van openslaande deuren. Via de trapopgang in de hal kom je op de 1e verdieping.

Ruime slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, waaronder de woningbrede slaapkamer aan de achterzijde. Hier vind je verder een separaat toilet en de badkamer. Deze is voorzien van wastafel, douche én een ligbad. Op de ruime zolder vind je de aansluitingen voor de wasmachine en droger, in de afgesloten techniekruimte. Alle woningen zijn zeer energiezuinig en worden voorzien van vloerverwarming op elke verdieping. De bodemwarmtepomp en zonnepanelen zijn opgenomen in de getoonde vrij op naam prijs, net zoals de keuken, het sanitair en tegelwerk.Bouwnummers

Bouwnr. Woningtype Woonopp. Prijs v.o.n. Status
107 villa 157 m² € 883.950 Verkocht Bekijk
108 villa 157 m² € 850.000 Verkocht Bekijk
113 villa 157 m² € 830.000 Verkocht Bekijk
114 villa 170 m² € 866.120 Verkocht Bekijk
115 villa 157 m² € 785.000 Verkocht Bekijk

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.