Ook het juiste adres voor taxaties en waardebepalingen

De Pater Makelaardij: meer dan alleen verkoop en aankoop

Uiteraard is De Pater Makelaardij uw partner voor verkoop en aankoop van bestaande woningen, nieuwbouw en bedrijfsonroerend goed. Ook als u uw woning niet verkoopt, kunnen we veel voor u betekenen. 

l1270952.jpg

Een greep uit onze diensten

img-6330-1.jpg

Taxatie

Heeft u een taxatie nodig voor (her)financiering, verkoop of verzekering? Taxatie van onroerend goed is een specialisme. Niet alleen de staat van het pand, maar ook locatie, bestemmingsplan en milieutechnische zaken zijn bepalend voor de waarde. De Pater Makelaardij heeft meerdere registertaxateurs in dienst voor gecertificeerde én gevalideerde taxaties. Uiteraard leggen zij hun bevindingen vast in een professioneel taxatierapport. De Pater Makelaardij is aangesloten bij het NWWI.

Meer informatie

Taxatie bedrijfsonroerend goed

De redenen voor taxatie van bedrijfsonroerend goed zijn divers. Een taxatie wordt bijvoorbeeld gebruikt voor aan- of verkoop, financiering of fiscale herwaardering. Wat de reden ook is om bedrijfsonroerend te laten taxeren, De Pater Makelaardij regelt het voor u. 

Meer informatie

selectie-de-pater-makelaardij-3-mb-11.jpg
l1270553.jpg

Gratis waardebepaling

Denkt u erover om uw woning te verkopen en bent u benieuwd naar de waarde? Of wilt u weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen voor de koop van een andere woning? Dan biedt de gratis waardebepaling door De Pater Makelaardij uitkomst. Onze makelaar komt dan bij u langs en doet een mondelinge opgaaf. Dit alles geheel vrijblijvend.

Meer informatie