Bekijk foto's

Florissant Wonen

Terug naar het overzicht

Op vrijdag 1 juli van 17.00 – 20.00 uur zal de verkoopmanifestatie plaatsvinden in Flora, Parklaan 4 te Boskoop. Daar staan de vertegenwoordigers van de makelaars en de financieel adviseurs klaar om u persoonlijk te ontmoeten en al uw vragen te beantwoorden.

Aan de westzijde van Boskoop, dichtbij het NS-station, wordt een uniek nieuwbouwproject gerealiseerd: Florissant Wonen. In deze nieuwe, ruim opgezette wijk komen straks in totaal 85 riante woningen.
Wat direct opvalt is de overvloed aan buitenruimte, met woningen op ruime kavels, weidse vergezichten en rondom groen en water.
Thuiskomen in Florissant Wonen geeft daardoor meteen een vakantiegevoel. Heerlijk vrij en ruim wonen, maar met alle voorzieningen dichtbij.

De ‘PRE SALE’ van Florissant Wonen, ook wel de voorverkoop genoemd, is gestart. De bandbreedte van de VON-prijzen van de verschillende woningtypes zijn bekend. Kijk snel welk woningtype uw voorkeur heeft en toon alvast uw belangstelling op de projectwebsite! https://florissantwonenboskoop.nl/6 type woningen

Foto's

Florissant WonenFlorissant WonenFlorissant WonenFlorissant WonenFlorissant WonenFlorissant Wonen

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.