Snel naar: OmschrijvingKaart

Florissant Wonen terug Fleurig - rijwoning

Omschrijving

Wilt u een leuke rijwoning die er echt uitspringt? Dan is Rijwoning FLEURIG (A1) uw woning! Deze energiezuinige gezinswoning wordt gebouwd in een eigentijdse jaren ’30 stijl.

De zogenoemde langskap, waarbij het dak evenwijdig loopt aan de huizenrij, wordt afgewisseld met tuitgevels (hoekwoningen A2). Dit geeft een speels beeld, wat wordt versterkt door de grote raampartijen en de luifel boven de entree. De woning heeft een ruime open keuken aan de voorzijde, die doorloopt in een sfeervolle lichte woonkamer aan de achterzijde. Via de glazen schuifpui stapt u zo de achtertuin in, dus ook binnen beleeft u de groene woonomgeving.

De trap in de entreehal leidt u naar de eerste verdieping, die bestaat uit drie slaapkamers en een ruime badkamer. Nog een trap hoger en u bent op de tweede verdieping. Deze is voorzien van twee slaapkamers en een technische ruimte.

De rijwoningen aan de zuidkant kijken ver uit over de windakkers en de overtuinen. Om maximaal te profiteren van dit fantastische uitzicht zijn de houten bergingen hier aan de zijkant geplaatst. Altijd is er het kabbelende, omringende water, als een uitnodiging van de natuur om vooral naar buiten te komen.

Daarom kiest u voor rijwoning FLEURIG (A1):
– Eigentijdse architectuur in jaren ’30 stijl;
– Woonoppervlakte FLEURIG (A1) vanaf ca. 126 m2;
– Grote tuingerichte woonkamer;
– Open keuken;
– Eerste verdieping met 3 ruime slaapkamers en de badkamer;
– Tweede verdieping met 2 slaapkamers en een technische ruimte;
– Comfortabele vloerverwarming;
– Energiezuinige, gasloze woning;
– Tuin met gunstige zonligging.Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.