Is een late oplevering voor u géén bezwaar?

Op deze pagina vindt u het woningaanbod dat vanwege de late opleverdatum of vanwege discretie in ‘Stille verkoop’ is en om deze reden nog géén uitgebreide internetvermelding heeft.

KOOP - Tuinbouwweg te Waddinxveen

tuinbouwweg-1-e-waddinxveen2--1.jpg

Op een prachtige locatie in de jonge woonwijk Park Triangel ligt deze ruime 2-onder-1 kapwoning met een op het zuidwesten gesitueerde achtertuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is in 2020 in een fraaie stijl gebouwd en o.a. voorzien van een tuitgevel, dakkapel en een Frans balkon. Op de begane grond is er de mogelijkheid om een slaapkamer en badkamer te realiseren. De woning is gelegen in de nieuwbouwwijk Park Triangel, deze wijk wordt gekenmerkt door veel groen, leuke speelgelegenheden en op korte afstand van alle voorzieningen waaronder winkelcentra 'Zuidplashof' en 'Gouweplein', scholen, speelvoorzieningen, NS-station en de uitvalswegen A12 en A20. Kortom deze wijk is ideaal voor jong en oud. Bouwjaar: ca. 2017, woonoppervlakte: ca. 152 m², overige inpandige ruimte: ca. 30 m², inhoud: ca. 703 m³, perceeloppervlakte: 285 m².

Vraagprijs: Nader te bepalen

Prognose: Voorjaar 2023

KOOP - Ganzerik te Waddinxveen

ganzerik-22-waddinxveen1--1.jpg

In de jonge woonwijk Park Triangel ligt deze ruime, uitgebouwde eengezinswoning met tuitgevel, diepe achtertuin van ca. 11m en een eigen parkeerplaats op het naastgelegen terrein. De woning is voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, ingedeelde 2e verdieping en een badkamer met inloopdouche. Door de mogelijkheid tot het creëren van 5 slaapkamers, is het een ideaal gezinshuis. De woning is gelegen in de nieuwbouwwijk Park Triangel, deze wijk wordt gekenmerkt door veel groen, leuke speelgelegenheden, en op korte afstand van alle voorzieningen waaronder winkelcentra 'Zuidplashof' en 'Gouweplein', scholen, speelvoorzieningen, NS-station en de uitvalswegen A12 en A20. Kortom deze wijk is ideaal voor jong en oud. Bouwjaar: ca. 2015, woonoppervlakte: ca. 138 m², inhoud: ca. 511 m³, perceeloppervlakte: 138 m².

Vraagprijs: Nader te bepalen

Prognose: Voorjaar 2023

KOOP - Kuyperhoeve te Waddinxveen

kuyperhoeve-45-waddinxveen-04.jpg

Goed onderhouden 5-kamer tussenwoning voorzien van een aanbouw, dakkapel aan de voor- en achterzijde en een zonnige achtertuin op het zuidoosten. De woning is door zijn ruimte en ligging aan een speelweide een ideaal gezinshuis. Gelegen in de wijk Zuidplas, op korte afstand van winkelcentra 'Zuidplashof' en 'Gouweplein', basisscholen, speelvoorzieningen, NS-station en de uitvalswegen A12 en A20. Bouwjaar circa 1991, woonoppervlakte circa 114 m², inhoud circa 393 m³ en perceeloppervlakte circa 124 m².

Vraagprijs: Nader te bepalen

Prognose: Voorjaar 2023

KOOP - Enkelspoor te Waddinxveen

huis3.jpg

Deze moderne tussenwoning is in 2019 opgeleverd en onder andere voorzien van een luxe keuken en badkamer. De achtertuin is gelegen op het noordwesten en beschikt over een houten berging. De woning is gelegen in de nieuwbouwwijk Park Triangel, deze wijk wordt gekenmerkt door veel groen, leuke speelgelegenheden en op korte afstand van alle voorzieningen waaronder winkelcentra 'Zuidplashof' en 'Gouweplein', scholen, speelvoorzieningen, NS-station en de uitvalswegen A12 en A20. Kortom deze wijk is ideaal voor jong en oud. Bouwjaar: ca. 2019, woonoppervlakte: ca. 128 m², inhoud: ca. 425 m³, perceeloppervlakte: 134 m².

Vraagprijs: Nader te bepalen

Prognose: Voorjaar 2023

Huur - Spoorpad te Waddinxveen

spoorpad-92-waddinxveen01.jpg

3-kamerappartement is gelegen op de 3e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met lift, fietsenberging en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Door de ligging in het winkelcentrum "Gouweplein" zijn alle voorziening zoals winkels, horeca, bushalte en treinstation binnen handbereik. Bouwjaar: 2014, woonoppervlakte: ca. 72 m², inhoud: ca. 230 m³.

Huurprijs: Nader te bepalen

Prognose: Medio Q1 2023