Kevin rent voor het Diabetes Fonds!

Op zondag 24 maart a.s. komt onze gewaardeerde collega Kevin in actie voor het Diabetes Fonds. Hij zal deelnemen aan de Zandvoort Circuit Run, in de hoop een mooi bedrag bij elkaar te rennen dat zal bijdragen aan belangrijk onderzoek naar diabetes type 1. Het ultieme doel is genezing, maar tot die tijd streeft het Diabetes Fonds naar een betere kwaliteit van leven voor mensen die leven met diabetes.

Diabetes is een aandoening die wereldwijd miljoenen mensen treft, en het Diabetes Fonds zet zich in voor onderzoek, voorlichting en ondersteuning van mensen met diabetes. Door deel te nemen aan evenementen zoals de Zandvoort Circuit Run en geld in te zamelen, kunnen we samen een verschil maken.

 

Wil jij ook je steentje bijdragen? Er zijn twee manieren waarop je kunt helpen:

1. Loop mee: Sluit je aan bij Kevin en vele anderen door deel te nemen aan de Zandvoort Circuit Run. Door mee te rennen, toon je solidariteit met degenen die leven met diabetes en draag je direct bij aan het onderzoek naar een remedie. Schrijf je vandaag nog in en laat je steun zien op het parcours!

2. Doneer: Als rennen niet jouw ding is, kun je nog steeds een verschil maken door te doneren aan het Diabetes Fonds. Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan het financieren van baanbrekend onderzoek en het verbeteren van de levens van mensen met diabetes. Je donatie kan echt het verschil maken.

 

Laten we samen strijden tegen diabetes en een positieve impact maken op het leven van degenen die ermee te maken hebben. Doe mee met Kevin en het Diabetes Fonds en help ons een wereld te creëren waar diabetes geen belemmering meer vormt voor een gezond en gelukkig leven.

Voor meer informatie over hoe je kunt deelnemen of doneren, bezoek hier de actiepagina of neem contact op met Kevin voor meer informatie.

Terug naar het overzicht
l1110004.jpg