39 bouwkavels in de verkoop bij 't Suyt 2 in Waddinxveen

Begin juni 2024 gaan de eerste 25 bouwkavels in verkoop voor de nieuwe woonwijk ’t Suyt 2 aan de westrand van Waddinxveen, tussen de Plasweg en de Onderweg. ’t Suyt 2 wordt een nieuwe woonwijk met 160 woningen, met een groen hart en omringd door water en natuur. De verkoop van de kavels is in handen van De Pater Makelaardij.

Kavels voor vrijstaande of twee-onder-één-kapwoningen

Op de projectlocatie worden 39 zelf-bouw-kavels aangeboden voor vrijstaande woningen of twee-onder-één-kapwoningen. De 39 particuliere zelf-bouw-kavels worden in 2 fases aangeboden.

Begin juni gaan de eerste 25 bouwkavels in verkoop, waarvan 10 bestemd voor de bouw van een twee-onder-één-kapwoning en 15 bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavels zijn gericht op groen en/of water.

De kavels voor de twee-onder-één-kapwoningen worden aangeboden met oppervlakten vanaf ca. 293 m² tot ca. 450 m² en de kavels voor de vrijstaande woningen worden aangeboden met oppervlakten vanaf ca. 427 m² tot ca. 788 m².

Inloopbijeenkomsten, loting en match-making

Voor zowel de kavels bestemd voor een vrijstaande woning als twee-onder-één-kapwoning worden vanaf deze week diverse inloopmomenten georganiseerd in het Nieuwbouw Informatiecentrum van De Pater Makelaardij aan de Parklaan 136 in Waddinxveen.

Belangstellenden die na loting een bouwkavel hebben weten te bemachtigen, krijgen binnen de specificaties die per kavel in het kavelpaspoort zijn opgenomen, ruime mogelijkheden een nieuwe 0-op-de-meter woning naar eigen wens te laten bouwen.

Belangstellenden voor een twee-onder-één-kapwoning kunnen zich samen met hun toekomstige buren als koppel inschrijven.

Voor individuele gegadigden voor de bouw van een twee-onder-één-kapwoning die nog geen koppel hebben weten te vormen met toekomstige buren, organiseert De Pater Makelaardij diverse 'match-make-events'.

’t Suyt 2: een woonwijk met een groen hart

De nieuwe woonwijk 't Suyt 2 is onderdeel van de ontwikkeling ’t Suyt. In eerdere fasen zijn woonwijk ’t Suyt I en een sportpark gebouwd. ’t Suyt wordt een nieuwe wijk met 160 woningen, een groen hart, omringd door water en natuur. ’t Suyt 2 is niet alleen ruim en groen, er is ook veel aandacht voor energie, duurzaam bouwen en de leefomgeving van planten en dieren.

De oude Dorpsstraat en winkelcentrum Gouweplein zijn vlakbij en voor de kinderen is er straks genoeg leuks te beleven. Er komen meerdere speelplekken en ook is er een Plukbos.

Terug naar het overzicht
tsuyt-ontdek-t-suyt-duurzaam.png