Windsor Park - Westergouwe

Een sfeervolle, groen opgezette woonbuurt met een parkje én woningen in de rijke ‘Tudorstijl’. Dát is Windsor Park, de nieuwste buurt in de jonge wijk Westergouwe in Gouda. Nieuwbouw met een romantische, landschappelijke sfeer die doet denken aan kleinschalige Engelse dorpjes met glooiende paden langs weelderige landschapstuinen en kleinschalige woonstraten. Ziet u het al voor zich? 

De voorbereidingen van dit fraaie project zijn in volle gang en de start verkoop wordt verwacht in het voorjaar van 2024.

Aanmelden als belangstellende
Via de onderstaande link komt u terecht op de projectwebsite voor meer informatie over de woningen en de mogelijkheid om u als belangstellende in te schrijven.
https://www.bpdinwestergouwe.nl/windsor-park/woningen?route=propertyType&status=InPreparation
 
Inschrijfprocedure

Om uw kansen op toewijzing zo groot mogelijk te maken is het voor u van belang om te weten hoe de inschrijfprocedure in zijn werk gaat. Via onderstaande link is voor u uitgelegd waar u op moet letten bij inschrijving en hoe u uw kansen vergroot op het toegewezen krijgen van uw favoriete bouwnummer zodra de inschrijving is geopend! https://www.bpdinwestergouwe.nl/windsor-park/service/woning-kopen
 
Start bouw
Om te kunnen starten met de bouw, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de woningen is verkocht, de grond is bouwrijp en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning. Als de aannemer de opdracht heeft gekregen heeft deze nog een aantal maanden nodig voor de voorbereidingen. Daarna starten de bouwwerkzaamheden. Vanaf dat moment is de aannemer uw vaste aanspreekpunt. De meeste nieuwbouwprojecten hebben een bouwtijd van circa 12 tot 14 maanden. Uiteraard is dit ook afhankelijk van (weers)omstandigheden. Het aantal werkbare dagen die de aannemer verwacht nodig te hebben voor de bouw worden opgenomen in de aannemingsovereenkomst.

Terug naar het overzicht
windsor-park-schets-rijwoningen-2048-x1536.jpg