Snel naar: OmschrijvingKenmerkenKaart

Douglashout 2

Terug naar het overzicht
WADDINXVEEN
€ 740.957 V.O.N.
Woonoppervlakte: 156 m²
Perceelgrootte: 295 m²

Omschrijving Douglashout 2 WADDINXVEEN

Parkrijk fase 3
In aanbouw! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De verwachte oplevering is vanaf Q4 2023 met een doorloop tot Q1 2024.

NIEUWBOUW ZATERDAG
U bent van harte welkom om u vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden in Parkrijk tijdens NIEUWBOUW ZATERDAG bij De Pater Makelaardij! Op zaterdag 30 september a.s. tussen 11:00 uur en 15:00 uur staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden in het informatiecentrum van De Pater Makelaardij aan de Parklaan 136 in Waddinxveen. Ook voor financieel advies kunt u die dag bij ons terecht!

Op deze dag zal er ook een woning in aanbouw van het type Parelduiker, Zwaan en Fuut opengesteld worden voor bezichtigingen. Wilt u de woning bezichtigen? Meldt u zich dan eerst bij het informatiecentrum. Vergeet niet om stevige schoenen aan te doen om de bouwplaats te kunnen betreden.

Wilt u hier ook wonen? Laat u informeren door onze makelaars over de mogelijkheden en woon straks ook in één van deze prachtige woningen.

Het project
Deze woning is onderdeel van nieuwbouwproject Parkrijk fase 3 te Waddinxveen en momenteel in aanbouw.
Per juli 2023 is de prognose dat de woning in januari 2024 wordt opgeleverd. Deze prognose is met nadruk onder voorbehoud en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Parkrijk fase 3 in aanbouw!

Deze ruime 2 onder 1 kapwoningen staan op een schitterende plek in Parkrijk. De woningen hebben de tuin op het zuidwesten en een fraaie architectuur, geïnspireerd op de Engelse landschapsstijl. Zo zie je bij deze woningen houten voordeuren, ramen met glasroedes, warme kleuren metselwerk en wisselende geveldetails. Denk aan fraaie dakkapellen, openslaande deuren aan de voorzijde, of keimwerk in de gevel. Is dit jouw droomwoning?

Kom binnen!
De 2 tweekappers type Zwaan hebben een woonoppervlakte van 149 tot 160 m2. De een heeft een dwars- en een ander een langskap. De entree zit aan de voorzijde of de woning is voorzien van een zij-entree. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en de tuingerichte woonkamer is ruim 5,5 meter breed en heeft openslaande deuren naar de zonnige tuin.

Ruime slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een separaat toilet. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en radiator. Op de ruime zolderverdieping kun je de wasmachine en droger kwijt in de afgesloten techniekruimte. Alle woningen zijn zeer energiezuinig en worden voorzien van vloerverwarming op elke verdieping. De bodemwarmtepomp en zonnepanelen zijn opgenomen in de getoonde vrij op naam prijs, net zoals de keuken, het sanitair en tegelwerk.

Deze woning wordt uitgevoerd met een uitbouw van 1,2 meter en voorzien van sanitair en tegelwerk. De keuken zal casco worden opgeleverd om zelf naar eigen smaak en wens te kunnen inrichten. Dit meerwerk is reeds in de koopsom verwerkt.

Gekozen meerwerk
Voor deze woning is een keuze gemaakt voor het meerwerk omdat de bouw al van start is gegaan. De woning wordt uitgebreid met 4 extra zonnepanelen en een uitbouw van 1,2 meter aan de achterzijde. Ook wordt de keuken casco opgeleverd en is er een keuze gemaakt voor het tegelwerk en sanitair. Bekijk de details van dit meerwerk tussen de downloads op de projectwebsite. De kosten hiervoor zijn opgenomen in de getoonde koopsom.Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 740.957 V.O.N.

Bouwvorm

Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Bouwjaar
2022
Energielabel
A_PPP

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
156 m²
Perceeloppvervlakte
295 m²
Inhoud
687 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Tuinpositie
Zuidoost
Tuinkwaliteit
Aan te leggen
Berging/Schuur
Garage
Geen garage

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.