Bekijk foto's

Klein Gouda

Terug naar het overzicht

In Klein Gouda, gelegen in de nieuwbouwwijk Westergouwe ten westen van Gouda, realiseren we 45 rijwoningen in een architectuur geïnspireerd op de historische stijlkenmerken uit de oude binnenstad van Gouda. Er is daardoor veel te zien. Karakteristieke klok- en tuitgevels, afwisseling in daken, Delftse stoepen, opvallende hoekaccenten zoals een toren met klok, metselwerkdetails en gevarieerde tinten bakstenen. Vólop sfeer dus. Alsof je in het centrum van Gouda woont. En tóch stap je vanaf je voordeur in het gras. Even de benen strekken op een thuiswerkdag of op een zondagochtend met je kids? Een deel van de woningen grenst aan een stadspark. Fijn hè!

Betaalbaar én van alle gemakken voorzien
Het moge duidelijk zijn dat je in Klein Gouda niet snel uitgekeken raakt. De karakteristieke architectuur van de binnenstad, de openbare groene ruimte en ontmoetingen vormden de inspiratiebron voor de vier unieke woonblokken. Met parkachtige groenstroken aan de buitenrand en een stadsparkje waar twee blokken aan grenzen. Er is bijzondere aandacht voor betaalbare woningen en ze zijn ook nog eens van alle gemakken voorzien. Hier heb je keuze tussen hoek- en tussenwoningen van circa 104 tot 128 m2 met openslaande deur(en) naar een héérlijke achtertuin, 3 of 4 slaapkamers en de woningen zijn energieneutraal.

Op de toekomst voorbereid
Niet alleen groen van buiten, óók van binnen. (Zon)licht in de woningen én een schoon binnenklimaat zijn belangrijke pijlers binnen het ontwerp van Klein Gouda. De woningen worden hoogwaardig geïsoleerd, uitgerust met zonnepanelen voor duurzame energieopwekking en er wordt een warmtepomp toegepast voor een gezond binnenklimaat. Door onder meer deze maatregelen zijn de woningen in Klein Gouda duurzame energieneutrale woningen. Je leest het: hier woon je helemaal klaar voor de toekomst!

Interesse?
Heb jij interesse om in Westergouwe Klein Gouda te wonen? Meld je aan voor de nieuwsbrief op de projectwebsite. Zodra er meer informatie beschikbaar komt, ontvang je automatisch bericht. Zo mis je niets!

https://www.bpdinwestergouwe.nl/klein-gouda5 type woningen

Foto's

Klein GoudaKlein GoudaKlein GoudaKlein GoudaKlein GoudaKlein GoudaKlein GoudaKlein GoudaKlein Gouda

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.