Bekijk foto's

Parkrijk fase 4

Terug naar het overzicht

Parkrijk fase 4
Goed nieuws voor de kopers van een woning in Parkrijk fase 4. De bouw van de woningen is deze zomer gestart! Naar verwachting worden de woningen vanaf Q3 2024 met een doorloop tot begin 2025 opgeleverd.

Het project:
Meanderende straten, een overvloed aan groen en Engelse landhuisarchitectuur: welkom in Parkrijk. Deze wijk van Park Triangel Waddinxveen brengt de gemakken van een nieuwbouwwijk samen met de romantische elementen van het Engelse, dorpse leven. Struin over de slingerende paadjes of op de groene loper en laat je verrassen door het dynamische straatbeeld, dat door de gebogen straten steeds een ander perspectief biedt!

Met de Engelse cottagestijl woningen en groene lanen, proef je in Parkrijk de geborgen sfeer van het dorpse wonen. Vooral de hoeveelheid groen is kenmerkend voor deze wijk. Elke straat beschikt over een bijzondere, groene plek: de huiskamer van de straat, waar buurtgenoten samenkomen voor plezier en ontmoeting. Deze groene zones bieden een basis voor sterke sociale samenhang in de buurt. Om het groene woonmilieu te ondersteunen, komen er parkeerkoffers en parkeerhoven in de wijk. Op deze manier worden de rustige, groene straten beperkt belast met geparkeerde auto’s. Is dit jouw nieuwe thuis?

Parkrijk fase 4 bestaat uit 6 verschillende woningtypes: diverse rij-, levensloopbestendige , 2 onder 1 kapwoningen en één vrijstaande woning. De woningen zijn zeer energiezuinig, sommige bouwnummers zelfs energieneutraal. Alle duurzame installaties zijn in de koopsom opgenomen, net zoals de keuken, tegelwerk en sanitair.

https://www.nieuwbouw-parktriangel.nl/parkrijk3 type woningen

Foto's

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.