Bekijk foto's

Het Carré van Westergouwe

Terug naar het overzicht

Save the date!
Op donderdag 30 juni om 15.00 uur start online de verkoop van de woningen en appartementen in Het Carré van Westergouwe. Inschrijven op een van je favoriete woning(en) kan via de projectwebsite https://www.bpdinwestergouwe.nl/ tot en met dinsdag 12 juli 15.00 uur.

Het Carré van Westergouwe is nieuwbouw in optima forma. Een buurt waar groen, water en stadse sferen samenkomen. Maar bovenal een karakteristieke wijk met een creatieve twist. De naam verklapt het al: alle woningen worden in een carrévormig blok opgezet. Zo krijgt wonen hier aan de rand van het gezellige Gouda een totaal nieuwe dimensie. Be there or be square!

Waarom saai als het ook spannend kan? In Het Carré van Westergouwe raak je niet snel uitgekeken. De openbare ruimte, eigentijdse architectuur en ontmoetingen vormden de inspiratiebron voor het charmante woonblok met verschillende woningtypen. Vier zijden worden gevormd door 17 kadewoningen, 20 parkwoningen, 10 stadswoningen en 28 appartementen, elk met een unieke look en feel. De gemene deler? Een tuinzijde die grenst aan de besloten binnenruimte van het carré. Staat hier jouw droomwoning?

Online je voorkeuren doorgeven
Heb jij je op de projectwebsite al aangemeld als belangstellende voor een woning of appartement, door het achterlaten van NAW gegevens bij je favoriete woningtype? Dan krijg je donderdag 30 juni rond 15.00 uur een e-mail dat de verkoop is gestart. Vanaf dat moment vind je alle verkoopdocumenten zoals de technische omschrijving, verkoopplattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk onder de downloads van jouw favoriete bouwnummer(s). Nog geen persoonlijk account? Maak deze dan snel aan! Tijdens de inschrijfperiode kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Doe een financiële check
Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we onder andere of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in je voordeel werken. De financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Toewijzing
Je kunt je inschrijven tot en met dinsdag 12 juli 15.00 uur. Een dag later, woensdag13 juli, laten we je voor het einde van de dag per e-mail weten of je een woning toegewezen hebt gekregen. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Lees meer over de toewijzing op de pagina ''Woning kopen'' op de projectwebsite.

Let op: voor een aantal stadswoningen en de appartementen geldt een inkomensgrens. Om in aanmerking te komen geldt een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen. Om welk bedrag het gaat is te lezen bij het betreffende bouwnummer op de projectwebsite. Om achteraf teleurstellingen te voorkomen - omdat je wellicht toch net te veel verdient - hebben wij een IB60-verklaring nodig. Deze verklaring kun je op vragen bij de belastingdienst. Als je de woning gezamenlijk wordt gekocht dien je allebei bovenstaand stuk te verstrekken. Deze verklaring toon je bij het verkoopgesprek als je een optie hebt en hoeft niet meegestuurd worden met je inschrijving.4 type woningen

Foto's

Het Carré van WestergouweHet Carré van WestergouweHet Carré van WestergouweHet Carré van Westergouwe

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.