Bekijk foto's

Het Carré van Westergouwe

Terug naar het overzicht

Iedere woensdag informatiemiddag
Heeft u nog vragen over de woningen in het Carré in Westergouwe te Gouda en wilt u meer weten over de mogelijkheden om hier te komen wonen?

Kom dan naar het informatiecentrum van Westergouwe (Provincialeweg 10, 2809 RA Gouda).
Onze verkoopadviseurs staan iedere woensdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur klaar om al uw vragen over de park- en kadewoningen te beantwoorden.

Het Carré van Westergouwe in Gouda
De verkoop loopt voorspoedig en de start bouw heeft plaatsgevonden in januari 2023.
Inschrijven voor de nog beschikbare bouwnummers of als reserve-kandidaat op een van je favoriete woning(en) kan via de projectwebsite https://www.bpdinwestergouwe.nl

Het Carré van Westergouwe is nieuwbouw in optima forma. Een buurt waar groen, water en stadse sferen samenkomen. Maar bovenal een karakteristieke wijk met een creatieve twist. De naam verklapt het al: alle woningen worden in een carrévormig blok opgezet. Zo krijgt wonen hier aan de rand van het gezellige Gouda een totaal nieuwe dimensie. Be there or be square!

Waarom saai als het ook spannend kan? In Het Carré van Westergouwe raak je niet snel uitgekeken. De openbare ruimte, eigentijdse architectuur en ontmoetingen vormden de inspiratiebron voor het charmante woonblok met verschillende woningtypen. Vier zijden worden gevormd door 17 kadewoningen, 20 parkwoningen, 10 stadswoningen en 28 appartementen, elk met een unieke look en feel. De gemene deler? Een tuinzijde die grenst aan de besloten binnenruimte van het carré. Staat hier jouw droomwoning?

Let op: voor een aantal stadswoningen en de appartementen geldt een inkomensgrens. Om in aanmerking te komen geldt een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen. Om welk bedrag het gaat is te lezen bij het betreffende bouwnummer op de projectwebsite. Om achteraf teleurstellingen te voorkomen - omdat je wellicht toch net te veel verdient - hebben wij een IB60-verklaring nodig. Deze verklaring kun je op vragen bij de belastingdienst. Als je de woning gezamenlijk wordt gekocht dien je allebei bovenstaand stuk te verstrekken. Deze verklaring toon je bij het verkoopgesprek als je een optie hebt.3 type woningen

Foto's

Het Carré van WestergouweHet Carré van WestergouweHet Carré van WestergouweHet Carré van Westergouwe

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.