Bekijk foto's

Kavels Tweede Bloksweg

Terug naar het overzicht

De Tweede Bloksweg is van oudsher een groene, karakteristieke laan met tuinderswoningen. Hier woon je in een groen landschap met watergangen van de Hollandse droogmakerij en groene routes richting het park, de recreatieve ecologische Vredenburghzone en het Groene Hart.

Een droomhuis bouwen
Maar wat kost dat eigenlijk om je eigen droomhuis te bouwen? Afhankelijk van je wensen kost de bouw van een huis al snel zo’n € 500.000. De kosten voor het kavel en de woning samen zijn de stichtingskosten vanaf circa € 850.000. Maar dan heb je wel het huis van je dromen natuurlijk.

Look & feel
Om de look & feel van het landschappelijke, dorpse karakter te behouden, zijn er uitgangpunten opgesteld voor het ontwerp en de toepassing van materialen. Zo gaat het om een vrijstaande woning met een maximaal volume van 750m3. Het huis is gemaakt van baksteen en de kap is een zadeldak met een schoorsteen en echte dakpannen, een goothoogte van 3,5 meter en de maximale nokhoogte is 8,5 meter. Meer informatie over de uitgangspunten voor de bouw van de woning staan verder uitgewerkt op de projectwebsite. https://www.parktriangel.nl/kavels/kavels-tweede-bloksweg/1 type woning

Foto's

Kavels Tweede BlokswegKavels Tweede BlokswegKavels Tweede BlokswegKavels Tweede BlokswegKavels Tweede Bloksweg

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.