Bekijk foto's

Kavels Tweede Bloksweg

Terug naar het overzicht

Ontwerp een eigen woning op één van de kavels aan de Tweede Bloksweg te Waddinxveen.

NIEUWBOUW ZATERDAG

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden om zelf te bouwen op één van de kavels aan de Tweede Bloksweg tijdens NIEUWBOUW ZATERDAG bij De Pater Makelaardij! U bent van harte welkom op zaterdag 30 september a.s. tussen 11:00 uur en 15:00 uur in het informatiecentrum van De Pater Makelaardij aan de Parklaan 136 in Waddinxveen.

Heeft u een financiële vraag? Ook de financieel adviseurs van Van Eijk & Partners en Rabobank zijn aanwezig in het informatiecentrum.

Locatie:
De kavels liggen aan de rand van de gewilde wijk Park Triangel.
Park Triangel is een ruim opgezette nieuwe woonwijk en voor veel mensen een fantastische plek om te wonen. Centraal in de wijk zijn scholen gebouwd en is een groot park en een NS-station. De op- en afritten van de A12 en A20 zijn met de auto snel bereikbaar en het winkelcentrum 'Gouweplein' ligt om de hoek.

Kavelpaspoort:
Of uw voorkeur voor uw nieuw te bouwen woning nu uitgaat naar een landelijke, moderne of klassieke uitstraling; het kan allemaal! Om de look en feel van het landelijke, dorpse karakter te behouden, zijn er wel uitgangspunten opgesteld voor het ontwerp en de toepassing van materialen. Meer informatie over de uitgangspunten voor de bouw van de woning staan in het kavelpaspoort welke u als brochure kunt downloaden.

Zo gaat het om een vrijstaande woning met een maximaal volume van 750m³. Het huis is gemaakt van baksteen en de kap is een zadeldak met een schoorsteen en echte dakpannen, een goothoogte van 3,5 meter en de maximale nokhoogte is 8,5 meter.1 type woning

Foto's

Kavels Tweede BlokswegKavels Tweede BlokswegKavels Tweede BlokswegKavels Tweede BlokswegKavels Tweede BlokswegKavels Tweede BlokswegKavels Tweede BlokswegKavels Tweede BlokswegKavels Tweede Bloksweg

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.