Bekijk foto's

NAP gebouw | Transformatieproject

Terug naar het overzicht

De verkoop van het NAP gebouw is in volle gang en de bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart! Verwachte oplevering medio 2024!

U kunt via de projectwebsite de verkoopdocumenten online inzien, waaronder de uitgebreide technische omschrijving, de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk.

Er zijn nog appartementen beschikbaar! U kunt zich online inschrijven voor één of meerdere bouwnummers. https://www.napgebouw.nl/

Het Project:
In het Groene Hart, in het gezellige dorp Waddinxveen, is een mooie ontwikkeling gaande. Het vroegere kantoor van het Waterschap Wilck en Wiericke aan de Herman Heijermanslaan in Waddinxveen-Noord, wordt getransformeerd naar appartementen. In deze ontwikkeling komt een aanbod van koopappartementen; vanaf circa 86 m² tot maar liefst circa 164 m².

Op de begane grond zijn 2-kamer koopappartementen en één koopappartement verdeeld over twee verdiepingen. Dit appartement telt maar liefst zes kamers. De andere koopappartementen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping en zijn ingedeeld met drie kamers.

De transformatie van het N.A.P. gebouw is een kleinschalige ontwikkeling. Het stijlvolle, L-vormige gebouw van drie verdiepingen, wordt met de grootste zorg en aandacht omgevormd. Op de parterre zijn verschillende publieke functies voorzien. Daarnaast worden er in deze ontwikkeling ook koopappartementen gerealiseerd. Hiervan is één woning een maisonnette. Met een gebruiksoppervlakte van circa 164 m², verdeeld over de begane grond en 1e verdieping, een royaal huis. De tuin is gelegen op het zuiden en is circa 21 m² groot. De koopappartementen zijn praktische, gelijkvloerse woningen op de eerste of tweede verdieping. Variërend van circa 86 m² tot 104 m². De buitenruimtes zijn op het zuiden of oosten gelegen.

Schrijf u in als belangstellende op de projectwebsite en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen dit bijzondere project! https://www.napgebouw.nl/1 type woning

Foto's

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.