Snel naar: OmschrijvingKenmerkenKaart

Meidoornstraat 28

Terug naar het overzicht
WADDINXVEEN
€ 309.500 K.K.
Woonoppervlakte: 72 m²
Perceelgrootte: 551 m²

Omschrijving Meidoornstraat 28 WADDINXVEEN

Ruime en lichte 4-kamer eindwoning met voor- en achtertuin en een stenen berging. De woning is gelegen in de Bomenwijk, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen A12 en A20. Bouwjaar ca. 1953, inhoud ca. 276 m³, woonoppervlakte ca. 72 m², de exacte grootte van het perceel zal na kadastrale inmeting blijken.

- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Zonnige achtertuin met stenen berging en achterom
- Rioleringsabonnement, ca. €25,- per jaar
- Projectnotaris, Notariskantoor van der Meulen, Kock en Ubachs
- De woning betreft een voormalige huurwoning
- Oplevering op korte termijn

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toiletruimte, kelderkast en trapopgang naar de 1e verdieping.

Lichte doorzonkamer met zijraam. Dichte keuken voorzien van een rechte opstelling. Vanuit de bijkeuken is er een deur naar de tuin en stenen berging.

1e verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de bergzolder.

- 1e Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast
- 2e (Hoofd)slaapkamer aan de achterzijde met vaste kasten
- 3e Slaapkamer aan de achterzijde

Betegelde badkamer voorzien van een doucheruimte en een wastafel met spiegel en planchet

Bergzolder:
Ruime bergzolder met opstelplaats voor de CV ketel en mechanische ventilatie.

Tuin:
De achtertuin ligt op het noordwesten en heeft een zijuitgang.

Afmetingen:
Woonkamer: ca. 19 m²
Keuken: ca. 5 m²
Bijkeuken: ca. 6 m²
Slaapkamer 1: ca. 7 m²
Slaapkamer 2: ca. 10 m²
Slaapkamer 3: ca. 5 m²
Badkamer: ca. 2 m²
Bergzolder: ca. 7 m²
Berging: ca. 8 m²

Bijzonderheden:
- Voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland
- Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Anti-speculatiebeding van 5 jaar van toepassing
- Bij deze woning is de notariskeuze aan de verkoper voorbehouden;
- Ouderdomsclausule, asbestclausule, niet bewonersclausule (verkoper heeft de woning niet bewoond) en zelfbewoningsplicht (koper is verplicht om de woning zelf te bewonen, woning mag niet gekocht worden om te verhuren) van toepassing.

Woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland attendeert koper uitdrukkelijk op het feit, dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt heeft en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest indien verkoper het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Het is koper niet toegestaan de onroerende zaak geheel of gedeeltelijk te verhuren of in bruikleen af te staan, danwel daarop een recht van erfpacht, opstal, vruchtgebruik of rechten van gebruik en bewoning te vestigen.

Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland, welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Woningen van woningbouwvereniging Woonpartners Midden-Holland worden gepasseerd bij notariskantoor Van der Meulen, Kock en Ubachs te Waddinxveen. Het is in geen gevallen toegestaan om de woning bij een andere notaris te laten passeren.

Graag nodigen wij u uit om deze woning vrijblijvend te komen bezichtigen. Bel ons voor een afspraak!

Move.nl Dossier
Wanneer u bij ons een bezichtiging heeft ingepland, krijgt u toegang tot het Move.nl bezichtigingsdossier van de woning. Zo kunt u alles omtrent de woning in één overzicht terugvinden, o.a. de woningpresentatie, de lijst van zaken en de vragenlijst van de woning.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.Bekijk / download plattegrond

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder bod
Vraagprijs
€ 309.500 K.K.

Bouwvorm

Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Eindwoning
Bouwjaar
1953
Energielabel
D

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
72 m²
Perceeloppvervlakte
551 m²
Inhoud
340 m³
Overige inpandige ruimte
16 m³
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin
Tuinpositie
Noordwest
Tuinkwaliteit
Normaal
Berging/Schuur
Garage
Geen garage

Foto's

Meidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEENMeidoornstraat 28 2742 XN WADDINXVEEN

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.