Snel naar: OmschrijvingKenmerkenKaart

Kerkweg-West 4

Terug naar het overzicht
WADDINXVEEN
€ 435.000 K.K.
Woonoppervlakte: 155 m²
Perceelgrootte: 77 m²
Openhuis 06 apr. 11.00 - 15.00

Omschrijving Kerkweg-West 4 WADDINXVEEN

Een unieke vrijstaande woning nabij de oude dorpskern van Waddinxveen, te gebruiken als woon/winkelpand of geheel als woning. De begane grond biedt een oppervlakte van circa 54 m² en een frontbreedte van circa 6,4 m¹, op dit moment is deze ruimte in gebruik als winkel maar is ook te gebruiken als woonruimte. De tweelaagse bovenwoning met zolder heeft een zelfstandige opgang en biedt een woonoppervlakte van circa 101 m² en ca. 15 m² overige inpandige ruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich een sfeervolle woonkamer met erker, balkon en open keuken. De tweede verdieping beschikt over twee slaapkamers en een ruime overloop, voorheen waren op deze verdieping drie slaapkamers. Er is een mogelijkheid om op de derde verdieping een extra slaapkamer te realiseren, de dakkapel is recentelijk door de verkopers geplaatst. Bouwjaar: ca. 1932, woonoppervlakte: ca. 155 m² (inclusief ca. 54 m² winkelruimte), overige inpandige ruimte: ca. 15 m², inhoud: ca. 613 m³, perceeloppervlakte: 77 m².

- 20 zonnepanelen
- Kozijnen deels vernieuwd
- Grotendeels voorzien van dubbel glas
- Pannen en panlatten deels vernieuwd
- Voorzien van een dakkapel
- Mogelijkheid tot het realiseren van twee extra slaapkamers
- Oplevering in overleg

Indeling:

Begane grond:
Multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik als winkel. Aan de achterzijde is er een pantry en een separate toiletruimte. Tevens bevindt zich de meterkast op deze verdieping.

Er zijn artist impressions toegevoegd aan de fotopresentatie van de woning, evenals een plattegrondindeling van de begane grond. Deze afbeeldingen zijn indicatief en dienen als inspiratie om een andere functie te geven aan de begane grond. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De bovenwoning heeft een eigen entree met een trapopgang naar de woonverdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping en separate toiletruimte.

Volledig betegelde badkamer, voorzien van een inloopdouche met glazen wand, wastafelmeubel, handdoeken radiator en plafond met inbouwspots. Vanuit de badkamer bereikt u de woning wasmachine ruimte.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning, in L-vorm opgesteld en voorzien van:
- Keramische kookplaat
- Afzuigkap
- Koelkast
- Vaatwasser
- Combimagnetron

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning met erker en schuifpui naar het balkon. Het balkon is gelegen op het westen en heeft een vaste trap naar beneden.

Tweede verdieping:
Royale overloop met opstelplaats voor de cv-ketel.

- 1e Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met vaste kast
- 2e Slaapkamer aan de zijkant van de woning, met bergruimte achter de knieschotten en een dakraam. Voorheen waren dit twee slaapkamers, door het plaatsen van een scheidingswand zijn er weer twee kamers van te creëren.

Derde verdieping:
Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar. De huidige eigenaren hebben op deze verdieping een grote dakkapel laten plaatsen en de zolder geïsoleerd.

Door het realiseren van een vaste trap, het afwerken van de wanden/plafond en het laten plaatsen van een verwarming, is deze ruimte volledig te gebruiken als woonoppervlakte.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´ Bebouwde Kom 2015 (bestemmingsplan vastgesteld (2015-12-16))´ bestemd als ´Gemengd’.

De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen,met dien verstande dat:
1. het aantal woningen per bouwvlak niet meer mag bedragen dan het bestaande aantal;
2. ter plaatse van de aanduiding 'wonen uitgesloten' wonen niet is toegestaan;
3. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van gemengd - wonen op de verdieping' wonen uitsluitend is toegestaan op de verdieping.
b. aan-huis-verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten;
en, uitsluitend op de begane grond dan wel op de verdieping indien in de bestaande situatie de functie is gevestigd op de verdieping, voor:
c. detailhandel, tenzij de gronden zijn gelegen ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel uitgesloten';
d. dienstverlening;
e. bedrijfsmatige activiteiten in categorie 1 en 2 zoals opgenomen in Bijlage 3 Staat van bedrijfsactiviteiten - bestemming Gemengd van de regels;
f. horeca tot en met categorie 3, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met categorie 3';

Het bestemmingsplan is beschikbaar via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Afmetingen:
Winkel: ca. 49 m²
Woonkamer: ca. 30 m²
Keuken: ca. 10 m²
Badkamer: ca. 5 m²
Balkon: ca. 7 m²
Slaapkamer 1: ca. 13 m²
Slaapkamer 2: ca. 16 m²
Overloop: ca. 12 m²
3e Verdieping: ca. 15 m²

Graag nodigen wij u uit om deze woning vrijblijvend te komen bezichtigen. Bel ons voor een afspraak!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.Bekijk / download plattegrond Bekijk / download Overig Bekijk video Download document

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 435.000 K.K.

Bouwvorm

Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1932
Energielabel
B

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
155 m²
Perceeloppvervlakte
77 m²
Inhoud
613 m³
Overige inpandige ruimte
15 m³
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin
Tuinpositie
-
Tuinkwaliteit
-
Berging/Schuur
-
Garage
Geen garage

Foto's

Kerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEENKerkweg-West 4 2742 BD WADDINXVEEN

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.