Snel naar: OmschrijvingKenmerkenKaart

Maarten Schoutenstraat 6

Terug naar het overzicht
€ 41.040 p/j
Vloeroppervlakte: 560 m²

Omschrijving Maarten Schoutenstraat 6 Waddinxveen

Algemeen:
Bedrijfsruimte met kantoor en parkeerplaatsen op eigen terrein. De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein 'Zuid' te Waddinxveen.

De bedrijfsruimte centraal is gelegen. Horeca, banken en winkels zijn dichtbij. Ook de aansluitingen op het rijkswegennet A-12 en A-20 en de aansluiting op de N207 zijn op korte afstand bereikbaar.

Indeling en oppervlakte:
De hoofdentree is gesitueerd aan de westzijde van het bedrijfsgebouw. Via de hoofdentree is de representatieve kantoorruimte op de begane grond bereikbaar. De eerste verdieping is ingedeeld als instructielokaal maar is prima voor kantoordoeleinden te gebruiken.
De werkplaats is gelegen achter de kantoorruimte, biedt een aantrekkelijke vrije hoogte en is toegankelijk door middel van een overheaddeur en een loopdeur.
Diverse kozijnen met ramen zorgen voor voldoende daglichttoetreding. Zowel de bedrijfsruimte als de kantoorruimte is ingedeeld met toiletgroepen.

De totale oppervlakte bedraagt ca. 593 m² met inbegrip van de kantoorruimten (oppervlakte ca. 256 m² in 2 lagen) en een multifunctionele bedrijfsruimte (oppervlakte ca. 314 m²).

Opleveringsniveau:
Kantoor:
- indeling;
- systeemplafond met led-verlichting;
- cv-ketel met radiatoren;
- wandafwerking;
- kabelgoten;
- hardhouten kozijnen met dubbel glas;
- toiletgroepen.

Theorieruimte 1e verdieping:
- systeemplafond met verlichting;
- radiatoren;
- airco;
- pantry;
- toilet;
- hardhouten kozijnen met dubbel glas.

Bedrijfsruimte:
- betonvloer (vloerbelasting geschat 1.500 kg/m²);
- vrije hoogte gedeeltelijk ca. 5 m¹;
- overheaddeur;
- opbouwverlichting;
- heater;
- toiletgroep;
- hardhouten kozijnen met dubbel glas (daglicht);
- kabelgoot.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn er parkeermogelijkheden.

Ligging/bereikbaarheid:
Bedrijventerrein 'Zuid' is zeer centraal gelegen op korte afstand van de op- en afritten van de A-12 en A-20 en op korte afstand van voorzieningen en openbaar vervoer.

Bestemming bedrijf:
Behorend tot categorie 1 en 2, zoals opgenomen in de staat bedrijfsactiviteiten.

Huurprijs:
€ 41.040,-- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Ca. € 7,65 per m² per jaar, exclusief BTW.

Omzetbelasting:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van btw. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar. Eventuele andere huurtermijnen in overleg met eigenaar mogelijk.

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Overig:
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met ons.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Bedrijven actief in de automotive branche zijn niet gewenst.

Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

De vermelde informatie is algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan De Pater Bedrijfsmakelaars deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.Bekijk / download plattegrond Download document

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 41.040 p/j

Bouwvorm

Type object
Bedrijfsruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
Onbekend

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
560 m²
Ligging
Bedrijventerrein
Verdiepingen
0

Foto's

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.