Snel naar: OmschrijvingKenmerkenKaart

Lansing 9

Terug naar het overzicht
€ 72.500 p/j
Vloeroppervlakte: 129 m²

Omschrijving Lansing 9 Boskoop

Algemeen: Bedrijfsruimte met kantoor (oppervlakte 943 m²) en een afsluitbaar verhard buitenterrein met een oppervlakte van circa 2400 m².
De bedrijfsruimte is goed bereikbaar via de Oostelijke Randweg, welke aansluit op de N207 (Gouda-Alpen aan den Rijn)

Oppervlakte/indeling:

De totale oppervlakte van de bedrijfsruimte bedraagt circa 943 m² in 2 lagen met inbegrip van een kantoorruimte (oppervlakte circa 74 m²), een magazijn (oppervlakte circa 46 m²), bedrijfsruimte (oppervlakte circa 584 m²) en
op de 1e verdieping een vergaderruimte (oppervlakte circa 28 m²), een kantine (oppervlakte circa 28 m²) en een entresol (oppervlakte circa 27 m²).

Het buitenterrein aan de voorzijde heeft een oppervlakte van circa 756 m² en aan de achterzijde circa 1580 m² (lengte circa 79 m² en breedte circa 20 m²).

Opleveringsniveau:

Buitenterrein:
- afsluitbaar
- verhard met stelconplaten
- gedeeltelijk asfalt

Kantoorruimte:
- systeemplafond
- verlichtingsarmaturen
- pantry
- kabelgoot
- toiletgroep

Kantine:
- pantry
- toilet

Bedrijfsruimte:
- 3 overheaddeuren
- opbouwverlichting

Ligging/bereikbaarheid: Boskoop Oost via de Oostelijke Randweg is de bedrijfsruimte goed bereikbaar. De Oostelijke Randweg is aangesloten op de N207. Via de N207 is de A-12, A-20 en N 11 bereikbaar.

Bestemming: "Bedrijf" categorie 1 en 2 alsmede groothandel.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst op basis van wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens"(2000=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS).
Zekerheidsstelling:
Een bakgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.Bekijk / download plattegrond Download document

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 72.500 p/j

Bouwvorm

Type object
Bedrijfsruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
129 m²
Ligging
Landelijk gebied
Verdiepingen
0

Foto's

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.