Parkrijk fase 4 - Waddinxveen

De volgende fase in Parkrijk staat online! Het aanbod van fase 4 bestaat uit diverse rij-, levensloopbestendige-, 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Allemaal bekende types uit de voorgaande fases.

  • Save the date!
    Op dinsdag 11 oktober om 15.00 uur start online via de projectwebsite de verkoop van de woningen in Parkrijk fase 4. Inschrijven op een van uw favoriete woningen kan tot en met maandag 24 oktober 15.00 uur.

  • Informatiemoment
    Heeft u nog vragen over de woningen in Parkrijk fase 4 of de financiële check? Kom dan zaterdag 15 oktober tussen 11.00 en 14.00 uur naar het informatiecentrum van De Pater makelaardij in Park Triangel (Parklaan 136, Waddinxveen, nabij het station). De makelaars en financieel adviseurs van Rabobank en Van Eijk & Partners zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.
  • Schrijf u in!
    Vanaf nu is het mogelijk om u via de projectwebsite in te schrijven als belangstellende voor de types in fase 4. Dit is mogelijk door uw naw-gegevens achter te laten onder uw favoriete woningtype op de projectwebsite. Hoe sneller u dit doet, hoe meer kans u uiteindelijk maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijkt de ontwikkelaar ook naar de aanmeldduur en de financiële check die is geüpload.
Terug naar het overzicht
32032-ext5-1.jpg