20 MEI A.S. NIEUWBOUW ZATERDAG BIJ DE PATER MAKELAARDIJ NVM

1-1.png

Bent u op zoek naar een duurzame nieuwbouwwoning centraal gelegen in het Groene Hart dan is de Nieuwbouw Zaterdag bij De Pater Makelaardij van 20 mei a.s. zeker iets voor u.

Nieuw en duurzaam wonen in Waddinxveen of Boskoop met alles in de buurt!

Het ruime nieuwbouw aanbod bestaat uit eengezinswoningen, half vrijstaande woningen, vrijstaande woningen, appartementen en woonkavels.

selectie-de-pater-makelaardij-3-mb-4.jpg

De makelaars van de Pater Makelaardij informeren u graag over:

NIEUWBOUW IN BOSKOOP:

Project Florissant wonen, wordt een prachtige plek om te wonen in eén van de meest groen en waterrijke woonbuurt van de randstad. De twee onder een kapwoningen en vrijstaande woningen zijn royaal en duurzaam, standaard ingedeeld met 5 slaapkamers en worden gebouwd op percelen omringd door brede waterpartijen met perceeloppervlakte vanaf ca. 590 m2 tot ca. 1.090 m2.

 

NIEUWBOUW IN WADDINXVEEN:

Project  Parkrijk fase 3, 4 & 5, een project van diverse typen rij, hoek en half vrijstaande woningen in de aantrekkelijke woonwijk “Park Triangel” te Waddinxveen. De fraaie architectuur van deze woningen is geïnspireerd op de Engelse landhuisstijl .

Project Ter Linde, een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Kerkweg Oost te Waddinxveen, bestaande uit eén vrijstaande en twee half vrijstaande Parkvilla’s met garage/berging. Deze duurzame karakteristieke park villa’s krijgen de allure die past bij deze locatie.

Project Wonen in het NAP gebouw, het prachtige voormalige kantoorgebouw van het Waterschap in Waddinxveen Noord wordt getransformeerd naar 16 appartementen waarvan 10 koop appartementen met oppervlakten vanaf ca. 74 m2 tot ca. 164 m2.

Project woonkavels aan de Tweede Bloksweg, de kavels liggen aan de rand van de gewilde wijk Park Triangel te Waddinxveen. Ontwerp uw eigen woning op een van de beschikbare kavels.

 

Met dit ruime aanbod van gasloze, energiezuinige woningen die klaar zijn voor de toekomst, is aan iedereen gedacht die op zoek is naar een nieuwbouw koopwoning in het centrum van het Groene Hart.

Een groot aantal woningen komt in aanmerking voor de z.g.n. “Groenhypotheek” die staat voor een aantrekkelijke rente korting op de rente over een deel van uw hypotheek.

Van Eijk en Partners uit Waddinxveen is deze dag aanwezig om uw vragen over uw financieringsmogelijkheden te beantwoorden

 

Heeft u nog vragen over onze nieuwbouw projecten en wilt u meer weten over de mogelijkheden om te komen wonen in Waddinxveen, Boskoop of Gouda?

Tijdens de Nieuwbouw Zaterdag bij De Pater Makelaardij maakt u de volgende stap in uw wooncarrière en geniet u van een duurzaam gebouwd huis! 

Op zaterdag 20 mei a.s. van 10:00 tot 13:00uur is er een Open Huis bij de volgende twee locaties:

 

Mobiel Informatiecentrum van De Pater Makelaardij - locatie: rotonde tussen Zijde 91 en Zijde 97 te Boskoop

Tijdens het Open Huis kunt u op deze locatie terecht voor vragen over het project Florissant Wonen fase 1 & 2.

Bekijk hier de locatie op Google maps: https://goo.gl/maps/RK1HyzpPoNhCvofa6

 

Nieuwbouw Informatiecentrum van De Pater Makelaardij - locatie: Parklaan 136 in Waddinxveen

Tijdens het Open Huis kunt u op deze locatie terecht voor vragen over de projecten: Parkrijk fase 3, 4 & 5, woonkavels aan de Tweede Bloksweg, Wonen in het NAP gebouw, Ter Linde.

Op deze dag zal er ook een woning in aanbouw van het type Parelduiker (Parkrijk fase 3) opengesteld worden voor bezichtigingen. Wilt u de woning bezichtigen? Meldt u dan eerst bij het informatiecentrum. Vergeet geen stevige schoenen aan te doen om de bouwplaats te kunnen betreden.  

Heb jij een financiële vraag? Ook de financieel adviseurs van de Rabobank en Van Eijk & Partners zijn aanwezig in het informatiecentrum.

Bekijk hier de locatie op Google maps: https://goo.gl/maps/2A1JG4CpyhLUpKan8

 

Graag tot dan!

 

Terug naar het overzicht
1-2.png