Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Douglashout 5

Terug naar het overzicht
WADDINXVEEN
€ 588.532 V.O.N.
Woonoppervlakte: 155 m²
Perceelgrootte: -

Omschrijving Douglashout 5 WADDINXVEEN

Deze woning is onderdeel van nieuwbouwproject Parkrijk fase 3 te Waddinxveen en momenteel in aanbouw.

Deze woning is met 7,2 m lekker breed en ook nog eens toekomstbestendig. Allereerst omdat ze al volledig gasloos worden, daarnaast omdat je er - met optie tot een slaap- en badkamer op de begane grond - lang en comfortabel kunt blijven wonen. En dat in een fijne landelijke wijk, waar je zwaait naar de buurman en geniet van de spelende kinderen in het groen. Wat wil je nog meer?

Wat een mogelijkheden!
Deze woning heeft een woonkamer met een open keuken aan de achterzijde. De openslaande deuren aan de voor- en achterkant van de woning maken het lekker licht. Ook vind je op deze verdieping een toilet. In de berging in de tuin kun je de fietsen gemakkelijk kwijt. Op de bovenverdieping vind je 3 slaapkamers, een badkamer met separaat toilet en een berging met ruimte voor de wasmachine en droger. Het huis is uitstekend geïsoleerd en heeft daardoor een lage energierekening. Bovendien is de woning bijzonder onderhoudsarm. Dat scheelt!

Alle woningen zijn zeer energiezuinig en worden voorzien van vloerverwarming op elke verdieping. De bodemwarmtepomp en zonnepanelen zijn opgenomen in de getoonde vrij op naam prijs.

Gekozen meerwerk
De aannemer is gestart met de bouw van de woningen. Om deze reden is er een keuze gemaakt voor ruwbouwopties. Deze woning wordt uitgebreid met 4 extra zonnepanelen en een uitbouw van 1,2 meter. Om in de toekomst een badkamer en slaapkamer op de begane grond te realiseren worden hier voorbereidingen voor getroffen. De keuken wordt casco opgeleverd en er is een keuze gemaakt voor het tegelwerk en sanitair. Bekijk de details van dit meerwerk tussen de downloads. De kosten hiervoor zijn opgenomen in de getoonde koopsom.Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 588.532 V.O.N.

Bouwvorm

Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Bouwjaar
2022
Energielabel
-

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
155 m²
Perceeloppvervlakte
-
Inhoud
540 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Tuinpositie
noordoost
Tuinkwaliteit
aan te leggen
Bergin/Schuur
vrijstaand hout
Garage
geen garage

Foto's

Douglashout 5  2742 PX WADDINXVEENDouglashout 5  2742 PX WADDINXVEENDouglashout 5  2742 PX WADDINXVEENDouglashout 5  2742 PX WADDINXVEENDouglashout 5  2742 PX WADDINXVEENDouglashout 5  2742 PX WADDINXVEENDouglashout 5  2742 PX WADDINXVEEN

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.