Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Polderlaan 195

Terug naar het overzicht
WADDINXVEEN
€ 579.000 K.K.
Woonoppervlakte: 165 m²
Perceelgrootte: 178 m²

Omschrijving Polderlaan 195 WADDINXVEEN

Op zoek naar een nieuwbouw woning in de jonge woonwijk ‘Park Triangel’? Dan is dit uw kans!

Deze energiezuinige woning wordt gebouwd in een fraaie stijl en zal medio Q3 2022 opgeleverd worden aan de huidige eigenaar. De woning zal worden afgewerkt met een een aanbouw aan de achterzijde (ca. 2,4m), dakkapel aan de voorzijde, luxe keuken met inbouwapparatuur en een casco badkamer. De achtertuin is gelegen op het noordwesten en beschikt over een houten berging. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een eigen parkeerplaats op een mandelig binnenterrein. Deze duurzame woning is volledig gasloos en wordt voorzien van een eigen warmtepompinstallatie, in combinatie met vloerverwarming, boiler en een balans ventilatie. De woning is gelegen in de nieuwbouwwijk Park Triangel, deze wijk wordt gekenmerkt door veel groen, leuke speelgelegenheden en op korte afstand van alle voorzieningen waaronder winkelcentra 'Zuidplashof' en 'Gouweplein', scholen, speelvoorzieningen, NS-station en de uitvalswegen A12 en A20. Kortom deze wijk is ideaal voor jong en oud. Bouwjaar: 2022, woonoppervlakte: ca. 165 m², inhoud: ca. 631 m³, perceeloppervlakte: ca. 178 m².

- Energielabel A+++
- EPC-norm van 0,25
- Energiezuinig wonen met lage stookkosten en energielabel A
- Woning voorzien van een warmtepompinstallatie en balans installatie
- Houten kozijnen met HR++ beglazing
- Aanbouw aan de achterzijde van de woning, ca. 2,4m
- Dakkapel aan de voorzijde van de woning
- De woning wordt opgeleverd met een casco badkamer
- Elke verdieping voorzien van vloerverwarming / vloerkoeling
- Mogelijkheid tot het realiseren van 2 slaapkamers op de 2e verdieping
- Groene erfafscheiding aan de voor- en achterzijde
- Voorbereiding voor een laadpaal aanwezig
- Eigen parkeerplaats aan de achterzijde van de woning (mandelig terrein)
- Een kindvriendelijke buurt met veel groenvoorzieningen en speelgelegenheden
- Op loopafstand van basisscholen, winkelcentrum en station Waddinxveen Triangel
- Garantie vanuit de nieuwbouw van toepassing
- Deelplan Parkzicht fase 2, bouwnummer 64
- Woning reeds in aanbouw, oplevering medio Q3 2022
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper

Interesse in de woning?
Het is helaas niet mogelijk om deze woning te bezichtigen. Belangstellende kunnen bij De Pater Makelaardij alle beschikbare verkoopinformatie voor deze woning opvragen, hiervoor kunt u een e-mail sturen naar ons kantoor. U ontvangt inloggegevens voor het 'move account' waar u alle beschikbare informatie en het inschrijfformulier kunt downloaden. U kunt uw inschrijfformulier tot woensdag 14 september a.s. inleveren, waarna onze makelaar een aantal kandidaten zal uitnodigen voor een informatiegesprek op ons kantoor. Met deze kandidaten wordt het verdere verkoopproces en biedingsprocedure voor deze woning besproken.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, garderobe nis, trapopgang naar 1e verdieping en betegelde toiletruimte met hangend closet, fonteintje en mechanische ventilatie.

Ruime, uitgebouwde woonkamer met trapkast en schuifdeur naar de achtertuin. In de trapkast bevindt zich een technische ruimte met opstelplaats voor de warmtepompinstallatie en boiler (270l). De warmtepomp biedt de mogelijkheid om de woning in de zomermaanden te koelen naar enkele graden lager dan de buitentemperatuur.

De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning, wordt in U-vorm opgesteld, met Topline mulitplex werkblad en voorzien van veel werk- en opbergruimte. U beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder:
- Inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging
- Koelkast (314l)
- Vriezer (100l)
- Oven met magnetron functie, 2 stuks
- Vaatwasser
- Quooker

De keuken zal na oplevering geplaatst worden en is nog niet besteld. Hierdoor zijn er in overleg met de keukenleverancier wijzigingen tegen meerprijs mogelijk.

1e Verdieping:
Overloop, trapopgang naar de 2e verdieping en separate toiletruimte met hangcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

1e Slaapkamer aan de voorzijde van de woning
2e Slaapkamer aan de voorzijde van de woning
3e (Hoofd)slaapkamer aan de achterzijde van de woning
4e Slaapkamer aan de achterzijde van de woning

De woning wordt opgeleverd zonder badkamer indeling (casco). Hierdoor wordt het leidingwerk van de vloerverwarming tot nabij de deuropening aangebracht, waar vandaan de installateur de vloerverwarming verder aan kan brengen. De waterleidingen en afvoeren worden afgedopt op ca. 10cm boven de vloer.

2e Verdieping:
Multifunctionele zolderruimte met dakkapel aan de voorzijde, voorbereidingen voor een vrijstaand ligbad, bergruimte achter de knieschotten en aansluiting voor de wasapparatuur. Technische ruimte met opstelplaats voor de balans ventilatie. Op deze verdieping is de mogelijkheid om 1 of 2 slaapkamers en een bergvliering te realiseren.

Tuin:
De woning beschikt over een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noordwesten met een achterom en houten berging voorzien van elektra. Op erfgrenzen naar openbaar gebied worden conform tekening hagen in verschillende hoogtes en/of hekwerken aangebracht. Overige erfgrenzen worden aangegeven door middel van perkoenpalen op de hoekpunten van het perceel. Na oplevering wordt er als erfafscheiding met de buren een houten schutting geplaatst.

Parkeren:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een eigen parkeerplaats op een mandelig binnenterrein.

Meerwerk:
Door de verkopers zijn meerdere meerwerkopties gekozen, onder andere diverse loze leidingen, voorbereiding voor een laadpaal, buitenkranen en het afvlakken van de V-naden in het plafond. Een overzicht van de gekozen meerwerkopties is op te vragen bij de verkopend makelaar.

Artist impressions
Er zijn artist impressions toegevoegd aan de fotopresentatie van deze woning. evenals een plattegrondindeling van de begane grond, eerste verdieping en bergzolder. Deze afbeeldingen zijn indicatief en dienen als inspiratie. Hieraan kunnen géén rechten worden ontleend.

Afmetingen:
Woonkamer inclusief keuken: ca. 56 m²
Slaapkamer 1: ca. 7 m²
Slaapkamer 2: ca. 10 m²
Slaapkamer 3: ca. 12 m²
Slaapkamer 4: ca. 8 m²
Badkamer: ca. 6 m²
Zolderruimte: ca. 37 m²
Berging: ca. 5 m²

Benieuwd naar deze nieuwbouw woning? Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.Bekijk / download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 579.000 K.K.

Bouwvorm

Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Bouwjaar
2022
Energielabel
-

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
165 m²
Perceeloppvervlakte
178 m²
Inhoud
631 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Tuinpositie
noordwest
Tuinkwaliteit
aan te leggen
Bergin/Schuur
vrijstaand hout
Garage
geen garage

Foto's

Polderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEENPolderlaan 195 2742 PP WADDINXVEEN

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.