Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Dotterweide 2

Terug naar het overzicht
WADDINXVEEN
€ 275.000 K.K.
Woonoppervlakte: 89 m²
Perceelgrootte: -

Omschrijving Dotterweide 2 WADDINXVEEN

Ruime 4-kamermaisonette gelegen op de begane grond en 1e verdieping met een zonnige achtertuin op het oosten. De woning is gelegen in de wijk "Groenswaard" en op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer (station Noord). Bouwjaar ca. 1977, inhoud ca. 330 m³, woonoppervlakte ca. 89 m².

- Ruime achtertuin op het oosten
- 3 Slaapkamers op de eerste verdieping
- Op loopafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer
- Actieve vereniging van eigenaren, bijdrage € 177,- per maand
- Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de tuingerichte woonkamer en de open keuken.

De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is er toegang tot de inpandige berging/bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast voorzien van de cv-combiketel en toegang tot de slaapkamers.

- 1e Slaapkamer aan de voorzijde
- 2e Slaapkamer aan de achterzijde
- 3e Slaapkamer aan de achterzijde

Betegelde badkamer voorzien van:
- Douchecabine
- Wastafelmeubel
- Toilet

Afmetingen:
Woonkamer/keuken: ca. 37 m²
Slaapkamer 1: ca. 14 m²
Slaapkamer 2: ca. 10 m²
Slaapkamer 3: ca. 9 m²
Badkamer: ca. 5 m²
Berging: ca. 7 m²

Bijzonderheden:
- Voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland
- Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Anti-speculatiebeding van 5 jaar van toepassing
- Ouderdomsclausule, asbestclausule, niet bewonersclausule (verkoper heeft de woning niet bewoond) en zelfbewoningsplicht (koper is verplicht om de woning zelf te bewonen, woning mag niet gekocht worden om te verhuren) van toepassing

Woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland attendeert koper uitdrukkelijk op het feit, dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt heeft en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest indien verkoper het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Het is koper niet toegestaan de onroerende zaak geheel of gedeeltelijk te verhuren of in bruikleen af te staan, dan wel daarop een recht van erfpacht, opstal, vruchtgebruik of rechten van gebruik en bewoning te vestigen.

Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland, welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Woningen van woningbouwvereniging Woonpartners Midden-Holland worden gepasseerd bij notariskantoor Van der Meulen, Kock en Ubachs te Waddinxveen. Het is in geen gevallen toegestaan om de woning bij een andere notaris te laten passeren.

Graag nodigen wij u uit om deze woning vrijblijvend te komen bezichtigen. Bel ons voor een afspraak!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.Bekijk / download plattegrond Download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder bod
Vraagprijs
€ 275.000 K.K.

Bouwvorm

Soort woning
maisonnette
Type woning
appartement
Bouwjaar
1977
Energielabel
C

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
89 m²
Perceeloppvervlakte
-
Inhoud
330 m³
Overige inpandige ruimte
7 m³
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Tuinpositie
oost
Tuinkwaliteit
normaal
Bergin/Schuur
inpandig
Garage
geen garage

Foto's

Dotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEENDotterweide 2 2742 GD WADDINXVEEN

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.