Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Boezemlaan Kavel 35A-1 0 ong

Terug naar het overzicht
BOSKOOP
€ 410.000 V.O.N.
Woonoppervlakte: -
Perceelgrootte: -

Omschrijving Boezemlaan Kavel 35A-1 0 ong BOSKOOP

TE KOOP KAVEL 35A-1 GELEGEN TUSSEN DE BOEZEMLAAN 35 EN DE NIEUWBOUWWIJK WATERRIJK WEST TE BOSKOOP.

In het hart van Boskoop, aan de Boezemlaan, vindt u deze schitterende kavel, met een afmetingen van ca. 765 m² (exclusief 166 m² water en 50% aandeel in 492 m² van het mandelig terein).
Op deze prachtige kavel, op een unieke locatie, kunt u uw energiezuinige droomhuis (laten) bouwen.
Kavel 35A-1 is gelegen achter de Boezemlaan 35 en is ook via de Boezemlaan 35 te bereiken. Als u kiest voor deze bouwkavel, dan kiest u voor ruimte en vrijheid. Ruimte om te leven en wonen en vrijheid om te bepalen hoe uw huis eruit gaat zien. Het treinstation is op loopafstand en de kavel grenst met een sloot direct aan de nieuwe woonwijk Waterrijk West.

Om de beoogde kwaliteit van huizen te waarborgen, gelden er een aantal stedenbouwkundige eisen en regels ten aanzien van beeldkwaliteit.

Kavelpaspoort en Welstandskader Achterkavels Boezemlaan:
Het kavelpaspoort en beeldkwaliteitsplan is een instrument dat richtlijnen biedt voor de inrichting van de vrije kavel. Het is een overzichtelijk document met de randvoorwaarden om te kunnen bouwen. De architect vindt hierin alle informatie die nodig is om het ontwerp te realiseren. Zowel het beeldkwaliteitsplan en kavelpaspoort zijn op te vragen bij de makelaar

Bestemmingsplan:
De bestemming voor beide kavels is “Wonen” waarbij sprake is van grondgebonden woningen. Verder zijn bijgebouwen toegestaan alsmede parkeer- en stallingvoorzieningen.

Hoofdgebouw:
Per kavel mag maximaal één vrijstaande woning worden gerealiseerd.
De woning dient voorzien te zijn van één laag met een kap (noklijn oost-west).
De goothoogte is maximaal 4 meter en de nokhoogte maximaal 9 meter.
Het bouwvlak heeft een oppervlakte van circa 150 m².
Bijgebouwen zijn mogelijk tot 50 m² en met een goothoogte van 3 meter en een nokhoogte van minimaal 2 meter lager dan de nok van het hoofdgebouw.

Parkeren:
Op het eigen terrein dienen tenminste 3 parkeerplaatsen te worden gerealiseerd.
Daarnaast zijn reeds 4 parkeerplaatsen aangelegd voor gemeenschappelijk gebruik op het mandelige terrein.

Kavels:
De kavel wordt geëgaliseerd en vrij van obstakels (eventueel aanwezige begroeiing als gras en onkruid worden hieronder niet begrepen) geleverd. De kavel is volgens de huidige milieunormen geschikt voor woningbouw.
De beschoeiing aan de waterkant is recent geplaatst.

Vrij op naam:
De kavel wordt inclusief BTW en inclusief notariskosten aangeboden. Kosten ten aanzien van aanleg en aansluiting op riool, nuts en data zijn voorrekening van de koper. De kavels zijn gelegen in een wijzigingsgebied, burgermeester en wethouders kunnen het plan wijzigen naar wonen, hiervoor is een bijdrage in de exploitatiekosten en een bijdrage voor de bovenwijkse voorzieningen van toepassing, deze kosten van circa € 20.000,-- zijn voor rekening koper.
Een bezichtiging van de kavel is alleen op afspraak mogelijk.Download plattegrond Download brochure Bekijk / download overig

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 410.000 V.O.N.

Bouwvorm

Soort woning
bouwgrond
Type woning
Bouwjaar
-
Energielabel
-

Foto's

Boezemlaan Kavel 35A-1 0 ong 2771 VN BOSKOOPBoezemlaan Kavel 35A-1 0 ong 2771 VN BOSKOOPBoezemlaan Kavel 35A-1 0 ong 2771 VN BOSKOOPBoezemlaan Kavel 35A-1 0 ong 2771 VN BOSKOOP

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.