Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Tuinstraat 0 ong

Terug naar het overzicht
BOSKOOP
€ 225.000 K.K.
Woonoppervlakte: -
Perceelgrootte: -

Omschrijving Tuinstraat 0 ong BOSKOOP

Uw woondromen werkelijkheid maken, wordt mogelijk met deze bouwkavel gesitueerd in Boskoop-Oost.

WONEN IN BOSKOOP
Boskoop is een middelgrote gemeente middenin het Groene Hart, gelegen aan de rivier de Gouwe. Boskoop is het grootste en oudste aaneengesloten boomkwekerijgebied ter wereld. Op zo'n 1175 hectare zijn ongeveer 750 bedrijven gevestigd, omgeven door zo'n 600 kilometer sloten. Deze kavel ligt nabij centrum en diverse basisscholen.
Boskoop beschikt over diverse horecagelegenheden, voldoende supermarkten en winkels, een treinstation, veel maatschappelijke voorzieningen en diverse scholen.
Het is in Boskoop landelijk en dorps wonen, maar met grote steden als Gouda, Rotterdam en Zoetermeer binnen handbereik.

De Tuinstraat is een straat met eenrichtingsverkeer, bereikbaar vanaf de Reijerskoop. Deze kavel ligt aan de oostzijde, op circa 50 meter vanaf de hoek Biezen/Tuinstraat. Er is voldoende ruimte voor parkeren mogelijk op eigen terrein.

DE KAVEL EN BOUWMOGELIJKHEDEN
De kavel heeft een kadastrale oppervlakte van 420 m² inclusief water en circa 380 m² exclusief water. De kavel is aan gemeten land circa 19 meter breed en circa 20 meter diep. De bouwkavel is aan de waterzijde beschoeid. Uw te realiseren woning mag een maximale goothoogte hebben van 6 meter en een maximale nokhoogte van 10 meter. De maximale inhoud is 750 m³ (exclusief vergunningsvrije bouwwerken).
De afstand tot de zijdelingse perceelgrens dient minimaal 3 meter te bedragen, de afstand tot aan de slootkant dient minimaal 1 meter te bedragen.
Vrijstaande bijgebouwen zijn mogelijk tot maximaal 50 m² met een goothoogte van 3 meter. Er mag slechts 1 woning worden gebouwd op deze kavel.

OVERDRACHT EN OPLEVERNIVEAU
- De bouwkavel wordt geleverd in de staat waarin het zich thans bevindt.
- Elektra, riool, water en data zijn aangelegd tot aan de kavel.
- Aansluitkosten komen voor rekening van de aanvrager.
- Bodemonderzoek is reeds uitgevoerd door de verkoper.
- De gehanteerde koopsom is k.k., dit betekent dat overdrachtsbelasting (6%) en notariskosten voor rekening koper komen.
- De kavel is vrij van aannemer en architect.

De bestemmingsplanregels kunnen wij u desgewenst mailen.Download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Vraagprijs
€ 225.000 K.K.

Bouwvorm

Soort woning
bouwgrond
Type woning
Bouwjaar
-
Energielabel
-

Foto's

Tuinstraat 0 ong 2771 CA BOSKOOPTuinstraat 0 ong 2771 CA BOSKOOPTuinstraat 0 ong 2771 CA BOSKOOPTuinstraat 0 ong 2771 CA BOSKOOPTuinstraat 0 ong 2771 CA BOSKOOPTuinstraat 0 ong 2771 CA BOSKOOPTuinstraat 0 ong 2771 CA BOSKOOP

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.