Bekijk foto's

Parkrijk fase 3 - Appartementen

Terug naar het overzicht

Save the date!
Op donderdag 23 juni om 15.00 uur start online de verkoop van de appartementen in Parkrijk fase 3. Inschrijven op een van je favoriete woningen kan tot en met dinsdag 5 juli 15.00 uur uitsluitend via de projectwebsite. We vertellen je graag alles over de verkoop van de appartementen in dit plan.

Meanderende straten, een overvloed aan groen en Engelse landhuisarchitectuur: welkom in Parkrijk. Deze wijk van Park Triangel Waddinxveen brengt de gemakken van een nieuwbouwwijk samen met de romantische elementen van het Engelse, dorpse leven. Struin over de slingerende paadjes of op de groene loper en laat je verrassen door het dynamische straatbeeld, dat door de gebogen straten steeds een ander perspectief biedt!

Met de Engelse cottagestijl woningen en groene lanen, proef je in Parkrijk de geborgen sfeer van het dorpse wonen. Vooral de hoeveelheid groen is kenmerkend voor deze wijk. Elke straat beschikt over een bijzondere, groene plek: de huiskamer van de straat, waar buurtgenoten samenkomen voor plezier en ontmoeting. Deze groene zones bieden een basis voor sterke sociale samenhang in de buurt. Om het groene woonmilieu te ondersteunen, komen er parkeerkoffers en parkeerhoven in de wijk. Op deze manier worden de rustige, groene straten beperkt belast met geparkeerde auto’s. Is dit jouw nieuwe thuis?

Parkrijk fase 3 krijgt een appartementencomplex met 18 appartementen. Deze woningen worden verkocht met de KoopStart regeling. Deze KoopStart regeling is echt voor starters. Er geldt dan ook een inkomensgrens. Om in aanmerking te komen voor een KoopStart woning in Parkrijk geldt een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen van € 60.000. Om achteraf teleurstellingen te voorkomen - omdat je wellicht toch net te veel verdient - hebben wij een IB60-verklaring nodig. Deze verklaring kun je op vragen bij de belastingdienst. Als je de woning gezamenlijk wordt gekocht dien je allebei bovenstaand stuk te verstrekken.

Hoe werkt KoopStart?
Je betaalt bij aankoop 10% - afhankelijk van het bouwnummer - minder dan de marktwaarde. De woning is volledig van jou en kun je volledig inrichten naar jouw woonwensen. Wil je de woning na een tijdje verkopen? Dat kan gewoon. Als je een koper hebt gevonden, betaal je de 10% die je minder hebt betaald plus 15% van de winst aan ons terug. Tenminste, als je appartement in waarde is gestegen. Is het minder waard geworden, dan delen wij mee in het verlies. Je betaalt ons de 10% die je minder betaald hebt terug min 15% van het verlies.1 type woning

Foto's

Parkrijk fase 3 - AppartementenParkrijk fase 3 - Appartementen

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.