Bekijk foto's

Het Carré van Westergouwe

Terug naar het overzicht

Binnenkort in verkoop

Het Carré van Westergouwe is nieuwbouw in optima forma. Een buurt waar groen, water en stadse sferen samenkomen. Maar bovenal een karakteristieke wijk met een creatieve twist. De naam verklapt het al: alle woningen worden in een carrévormig blok opgezet. Zo krijgt wonen hier aan de rand van het gezellige Gouda een totaal nieuwe dimensie.

BUITEN DE LIJNTJES
Waarom saai als het ook spannend kan? In Het Carré van Westergouwe raak je niet snel uitgekeken. De openbare ruimte, eigentijdse architectuur en ontmoetingen vormden de inspiratiebron voor het charmante woonblok met verschillende woningtypen. Vier zijden worden gevormd door 17 kadewoningen, 20 parkwoningen, 10 stadswoningen en 28 appartementen, elk met een unieke look en feel. De gemene deler? Een tuinzijde die grenst aan de besloten binnenruimte van het carré.

EEN WIJK VOOR IEDEREEN
In deze wijk doen we het allemaal net even anders. Zo is er bijzondere aandacht voor betaalbaarheid en inclusiviteit, want de woningen sluiten aan op alle leeftijden, wensenlijstjes en portemonnees. Wonen aan het water? Liever uitzicht op het groen? Of graag het comfort van een appartement? Met de mix van grondgebonden woningen en appartementen die het Carré van Westergouwe straks rijk is, kan het allemaal.

KAN HET NOG GROENER?
Het Carré van Westergouwe is niet alleen omgeven door groen, ook worden de woningen én de wijk volledig duurzaam gebouwd. Gasaansluitingen zijn er niet. Warmtepompen en zonnepanelen wel. De huizen zijn volledig geïsoleerd en waar mogelijk circulair gebouwd. Regenwater kan makkelijk de bodem in, terwijl slimme oplossingen straks water besparen. Je leest het: hier woon je helemaal klaar voor de toekomst!

START VERKOOP
Als de verkoop is gestart kun je maximaal 5 voorkeuren doorgeven en je vindt alles overzichtelijk terug in jouw account op de projectwebsite. Een inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Ben je aangemeld voor de projectnieuwsbrief? Dan ontvang je een reminder als de verkoop van start gaat en alle bouwnummers, inclusief verkoopstukken online staan.

https://www.hetcarrevanwestergouwe.nl/Foto's

Het Carré van WestergouweHet Carré van WestergouweHet Carré van WestergouweHet Carré van WestergouweHet Carré van Westergouwe

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.