Bekijk foto's

Parkweide fase 3

Terug naar het overzicht

Grote nieuwbouwwoningen in Parkweide Waddinxveen.

Zoek je een groot huis? En gaat je voorkeur uit naar nieuwbouw, maar vind je het leuk als het een huis met oude details is? Laat je licht eens schijnen op Parkweide in Park Triangel Waddinxveen. Hier is het ontwerp geïnspireerd op de Tudorstijl uit oude Engelse dorpen. Dat levert een prachtig plaatje op, want ieder huis heeft iets wat hem uniek maakt.

Buurtje voor buurtje gebouwd
Park Triangel is een nieuwbouwwijk die opgebouwd is in 6 verschillende wijken. In deze wijken komen buurtjes, waardoor de opzet kleinschalig voelt. Twee van de 6 wijken zijn al gebouwd en andere zijn in verkoop en aanbouw.

Het woningaanbod van Parkweide
In het totaal komen er zo’n 350 nieuwbouwwoningen in Parkweide. Fase 3 bestaat uit 66 woningen in 4 types.

Parkweide bereik je snel
Parkweide komt tussen het Spoorpad en de reeds gebouwde wijken Parkzoom en De Rietkraag. Deze wijk ligt ideaal ten opzichte van de winkels, het station en de snelweg. Met een paar minuten rijd je vanaf de A12 naar de wijk. En bij thuiskomst parkeer je je auto gemakkelijk voor de deur of in één van de parkeerhoven. Via de Tuinbouwweg fiets je over de Beijerincklaan in 7 minuten naar Centrum Gouweplein en het station bereik je nog sneller.

Bekijk alle informatie over het project op https://www.nieuwbouw-parktriangel.nl/parkweide1 type woning

Foto's

Parkweide fase 3Parkweide fase 3Parkweide fase 3Parkweide fase 3

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.