Bekijk foto's

Parkzicht fase 1

Terug naar het overzicht

Verkoop fase 1 gestart
Het is zover: de verkoop van Parkzicht fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online op de projectwebsite en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt.
Wil jij ook wonen in dit prachtige plan? Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar.

Wonen met Parkzicht
De kinderen rennen de voordeur uit, hup, zo het bruggetje over naar het speelparkeiland. Je kunt ze nog net naroepen dat jullie om zes uur gaan eten. Stiekem moet je er een beetje om glimlachen. Sinds jullie hier wonen zijn ze non-stop buiten, heerlijk. In het nieuwe buurtje Parkzicht woon je dan ook op steenworp afstand van het groene park, het hart van Park Triangel. Met schitterende rijwoningen, 2 onder 1 kap huizen en vrijstaande villa’s – geïnspireerd op Engelse architectuurstijlen - is hier voor elk wat wils. Staat jullie droomhuis hier?

Een intieme buurt
Parkzicht wordt straks een intieme buurt met een afwisselend straatbeeld. Hier woon je aan het water, aan een straat met veel groen of aan een autovrij groen hofje waar de kinderen kunnen spelen en jij de buren kunt ontmoeten. De woningen zijn ontworpen met veel oog voor architectonische details, zoals het gebruik van natuurlijke materialen als hout, tuitgevels en kleurschakeringen in baksteengebruik.4 type woningen

Foto's

Parkzicht fase 1Parkzicht fase 1Parkzicht fase 1Parkzicht fase 1Parkzicht fase 1

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.