Bekijk foto's

Weids. - Fase III

Terug naar het overzicht

26 Luxe appartementen met Weids uitzicht.

In het zuiden van Hazerswoude-Dorp, gemeente Alphen aan den Rijn, rijst een nieuwe woonwijk. Dit nieuwbouwplan wordt ontwikkeld door VABO Ontwikkeling bv uit Culemborg en Looye Projecten bv uit Woerden. Deze nieuwe woonwijk is ‘Weids’. Het totale plan bestaat uit circa 130 woningen.

In Fase III van plan Weids worden 26 luxe appartementen gerealiseerd. Het nieuw te bouwen appartementengebouw bestaat uit 4 bouwlagen met in totaal 26 driekamer-appartementen met oppervlakten vanaf ca. 75 m2 tot ca. 88 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon, een eigen berging en een eigen parkeerplaats.

Het is de laatste fase van dit nieuwbouwplan in Hazerswoude-Dorp. De appartementen liggen aan de rand van plan Weids. Vanaf deze locatie heeft u een geweldig weids uitzicht op de omliggende weilanden van het Groene Hart. In Hazerswoude-Dorp geniet u niet alleen van de groene omgeving, maar ervaart u ook alle voordelen die de randstad te bieden heeft.

Hazerswoude-Dorp ligt centraal tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Voorschoten. Rondom dit Groene Hart liggen op ca. 30 autominuten onder andere Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Het dorp heeft een rijke historie die u kunt bekijken in het museum gelegen op de hoek van de Dorpstraat en de Torenstraat. Het centrum van het dorp ligt op zo’n vijf minuten wandelen van de woningen in plan Weids. De Dorpsstraat is gezellig en kent vele voorzieningen. Er is een warme bakker, een supermarkt, diverse winkels, gezellige eetgelegenheden en cafés.

Nabij Hazerswoude-Dorp ligt golfbaan Bentwoud. Gezellig, gastvrij en goed verzorgd. Met maar liefst 36 gevarieerde holes is het de leukste golfbaan van Zuid-Holland. De club staat bekend om haar open karakter.Download brochure

4 type woningen

Foto's

Weids. - Fase IIIWeids. - Fase IIIWeids. - Fase IIIWeids. - Fase IIIWeids. - Fase IIIWeids. - Fase III

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.