Rozenburcht

Terug naar het overzicht

In het voormalig patronaatsgebouw aan de Rozenlaan te Boskoop zullen 9 zeer luxe loften worden gerealiseerd. Het patronaatsgebouw is in Boskoop beter bekend onder de naam De Rozenburcht en is voor veel Boskopers een gebouw vol herinneringen.

Boksoop
Boskoop is een gezellige dorp middenin het Groene Hart, gelegen aan de rivier de Gouwe. Een dorp waar het verenigingsleven bloeit, met een gezellig centrum waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en verschillende restaurants en cafés om uit te gaan. Een dorp waar buren elkaar groeten. Alle voorzieningen in het dorp liggen op loop- en fietsafstand. Er zijn diverse sportfaciliteiten in Boskoop, zoals een tennisvereniging, sportschool en volleybalvereniging. In gebouw Flora aan de Parklaan worden theater, concerten en feesten georganiseerd.

De Rozenlaan
Het grootste deel van de huizen aan de Rozenlaan is gebouwd tussen 1900 en 1940, wat de kenmerkende allure aan deze laan geeft. Deze prachtige laan heeft over de gehele zuidzijde volgroeide laanbomen (Metasequoia, ofwel Watercipres) wat deze uitstraling nog extra benadrukt.
De Rozenburcht ligt aan het begin van de Rozenlaan en is aan de voorzijde via een voetgangersbrug te bereiken.
De Rozenlaan is een verkeersluwe eenrichtingsstraat, waar praktisch alleen bestemmingsverkeer gebruik van maakt. Via de bekende toegangswegen als het Reijerskoop en de Biezen bent u snel in het centrum voor uw dagelijkse boodschappen of op de N207 voor wanneer u naar Utrecht, Rotterdam of Amsterdam wilt reizen.

Architectuur
Architectenbureau Van Egmond Totaal Architectuur uit Noordwijk is verantwoordelijk voor het ontwerp van het project. Dit familiebedrijf heeft landelijke bekendheid en is ook verantwoordelijk voor de droomvilla's van vele bekende Nederlanders.
Met respect voor de monumentale gevels ie een gebouw ontworpen dat de geschiedenis en het heden met elkaar verbindt. De architectuur pas mooi binnen het karakter van Boskoop en sluit aan bij de ruime en statige opzet van de Rozenlaan. De combinatie met het monument, de grote raampartijen en de geveldetails geeft het gebouw een bijzondere uitstraling. Alle loften beschikken over twee parkeerplaatsen en een berging.



6 type woningen

Foto's

Rozenburcht

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.