Bekijk foto's

Nieuw Rein

Terug naar het overzicht

Landelijk wonen aan de Oude Rijn, midden in het Groene Hart

Alle woningen zijn nog beschikbaar. Wij verwachten de start verkoop van deze woningen medio 2021.

In Hazerswoude-Rijndijk wordt nieuwbouwproject Nieuw Rein gerealiseerd. Een prachtige plek aan de oevers van de Oude Rijn. Hier komen 106 duurzame woningen met een zeer gevarieerd woningaanbod. Het ontwerp van de woningen is tijdloos in stijlvolle architectuur. De woningen worden voorzien van een warmtepompinstallatie voor duurzame warmte.

Het ontwerp van de woningen is tijdloos in stijlvolle architectuur. In Nieuw Rein staat de waterrijke omgeving en de unieke ligging in het Groene Hart centraal. Het plan is zo gesitueerd dat er vanuit het gehele plan mooie zichtlijnen zijn gecreëerd naar de Oude Rijn. Een mooi park en een haventje zijn tevens onderdeel in het plan. De meeste tuinen van de riante woningen zijn gericht op het zonnige zuidwesten. Sportfaciliteiten, scholen, winkels en supermarkten bevinden zich allemaal in de buurt. Maar Nieuw Rein is vooral het middelpunt van het Groene Hart én de Randstad. Dat maakt deze locatie zo uniek. Natuur, watersport, wonen en werken. Binnen 10 autominuten bent u in Leiden, binnen 30 autominuten in Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Waar vindt u dat in Nederland?

Wonen in Nieuw Rein: een buitenkans voor de ware levensgenieters.

Nieuw Rein beschikt over de volgende 5 woningtypen:

VRIJSTAANDE VILLA
Aan de binnenhaven en de groenstrook komt de enige vrijstaande villa van het plan. Deze wordt aantrekkelijk vormgegeven en heeft ook de mogelijkheid om een sloep of bootje aan de tuin aan te leggen.
Woonoppervlakte: circa 180 m²

TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING
Deze woningen liggen voor het overgrote deel direct met de tuin aan het water van de Oude Rijn of grenzen aan de binnenhaven. Hierdoor ontstaat voor een aantal woningen de unieke mogelijkheid om een sloep of bootje aan te leggen aan je eigen tuin. Ook bij deze woningen is de relatie met de Oude Rijn én de vergezichten naar de historische boerderijen overduidelijk aanwezig. De woningen zijn in de basis ruim van opzet en krijgen een aangebouwde garage.
Woonoppervlakte: circa 179 m²

GESCHAKELDE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING
De geschakelde twee-onder-één-kapwoningen liggen, slechts gescheiden door een autoluw straatje, aan de Oude Rijn. Op deze unieke plek in het plan ervaart u het water, de watersport én de vergezichten naar de historische boerderijen aan de overzijde het allerbeste. De woningen worden zo ontworpen dat er vanuit je leefkeuken met veranda volop zicht op het water is en de tuingerichte woonkamer op het zuidwesten is georiënteerd. Wilt u liever de woonkamer aan de Oude Rijn? Optioneel is er veel mogelijk bij deze woningen.
Woonoppervlakte: circa 157 m²

HERENHUIS
Op verschillende aantrekkelijke plekken in het plan komen ruime herenhuizen. Met een woningbreedte van maar liefst 6 meter zijn deze extra ruim van opzet. Deze herenhuizen liggen voornamelijk direct aan het groen of ze krijgen een directe relatie met het haventje of de Oude Rijn. Door de breedte van de woning is het mogelijk om een ruime eetkeuken te creëren met openslaande deuren naar de voortuin of het parkje. Enkele herenhuizen worden voorzien van een fraaie veranda aan de voorzijde of een indrukwekkende tuitgevel.
Woonoppervlakte: circa 154 m²

EENGEZINSWONING
De Rijndijk wordt opnieuw ingericht met brede stoepen en een groenstrook. Aan deze Rijndijk komen ruime en klassiek vormgegeven eengezinswoningen. De woningen hebben standaard 3 slaapkamers op de verdieping, een complete badkamer en een nog vrij in te delen zolder. Het stijlvolle ontwerp en de fraaie diepe achtertuin maakt deze woning tot een heerlijk huis om in te leven.
Woonoppervlakte: circa 130 m²

Op dit moment zijn de woningen nog in ontwikkeling, dat betekent dat de projectontwikkelaar, samen met de architect en de gemeente, bezig zijn met het definitief maken van de ontwerpen van de woningen. Schrijf u alvast in als belangstellenden en wij houden u graag op de hoogte!

Bezoek de projectwebsite: www.woneninnieuwrein.nlBekijk video

Foto's

Nieuw ReinNieuw ReinNieuw ReinNieuw ReinNieuw ReinNieuw ReinNieuw ReinNieuw ReinNieuw ReinNieuw ReinNieuw Rein

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.