Bekijk foto's

CottagePark

Terug naar het overzicht

Project CottagePark 100% verkocht!

CottagePark wordt een nieuwe woonwijk in het gezellige Waddinxveen. De voorverkoop is succesvol geweest; ongeveer de helft van de woningen en appartementen is vooraf gereserveerd. De andere bouwnummers zijn nu in verkoop! Stuk voor stuk prachtige woningen en appartementen voor mensen die kiezen voor veel ruimte; zowel binnenshuis als buiten.

Ontdek nu 'Cottagepark', wonen met Engelse allure.

'CottagePark’ is stijlvol wonen in een landelijke, Engelse sfeer. Een sterke combinatie van charmante Tudor architectuur en modern comfort. Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is heel plezierig; op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein en Park Triangel.
Het aanbod varieert van eengezinswoningen, royale herenhuizen, twee-onder-één-kapvilla's en vrijstaande villa’s tot prachtige, ruime appartementen. Allemaal met eigen tuin of balkon.

ENERGIENEUTRAAL WONEN
Met een standaard energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A++++, zijn alle woningen in CottagePark zeer energiezuinig. Dat merkt u direct aan uw energierekening. Bovendien draagt u zo bij aan een beter klimaat en een beter milieu.

RUSTIGE, VEILIGE BUURT
In deze intieme sfeer realiseren we een kleinschalig nieuwbouwplan met een dorps karakter waarbij de gemeenschap een belangrijk onderdeel is. Bewoners creëren met elkaar een buurt waar je graag woont en elkaar kent. Ook de autoluwe opzet maakt dat CottagePark een veilige omgeving is waar je rustig woont en kinderen onbezorgd buiten kunnen spelen.

CHARMANTE DETAILS VAN TOEN EN NU
Het (land)leven in Engelse dorpen met zijn warme intimiteit is op een nieuwe wijze terug te vinden in de opzet van CottagePark. De woningen verschillen van elkaar in kleurstelling en vorm, waardoor een gevarieerd beeld ontstaat. Bij alle woningen ziet u charmante details van de architectuurstijl ‘Tudor’ terug. Herkenbaar aan onder andere de steile daken, markante gemetselde schoorstenen, baksteen in warm rood of bruin en ramen met roedeverdelingen. Duurzaam gebouwd, gasloos en comfortabel.

IDEALE PLEK BIJ DE GOUWE
Waddinxveen is een gezellig dorp om te wonen. Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland; dichtbij steden als Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Alles heeft u hier op loop- of fietsafstand. Natuur, sportverenigingen, kinderopvang, scholen, speelplekken voor kleine en grote kinderen, een goed OV-netwerk en een breed aanbod van winkels. Een nieuwe woonplek nabij de Gouwe. Fijn!

Meer informatie vindt u op de projectwebsite: https://www.cottagepark.nl/Bekijk video

6 type woningen

Foto's

CottageParkCottageParkCottageParkCottageParkCottageParkCottageParkCottageParkCottageParkCottageParkCottageParkCottageParkCottageParkCottagePark

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.