Bekijk foto's

Waterrijk

Terug naar het overzicht

WATERRIJK: EEN BUITENKANS

Centraal wonen in een landelijke omgeving

Dichtbij de stad. Voor als je zin het in drukte. Maar vooral midden in een landelijke omgeving. In het dorp van de heerlijkheid. In een bestaande, levendige wijk met volop speelplekken voor je kinderen. En waar het groen de kans heeft gekregen tot bloei te komen. Je woont straks in een heerlijk ruim, licht en moderne woning. Want alle woningen zijn gasloos en uitgevoerd met een warmtepomp en goede isolatie. Er zijn meerdere type woningen dus je kiest zelf de woning die bij je past. En net zo makkelijk voeg je zelf naar wens opties toe.

Dorps wonen aan het water

Gasloos wonen
Je komt straks te wonen in een aardgasvrije woning, volledig voorbereid op de toekomst. Dit betekent dat de woning dus niet wordt aangesloten op het gasnet. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot beperkt. Je woning maakt efficiënt gebruik van energie.

Door hoogwaardige isolatie van de gevel, het dak, de begane grondvloer en isolatieglas in de kozijnen, wordt het energieverbruik van je woning beperkt en voldoet deze aan een Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,4. Een grondwarmtepomp en boiler voorzien je woning straks van warmte. De ventilatie binnen in de woning wordt geregeld door een WTW-installatie, dit om zorg te dragen dat het comfort binnen de woning zo optimaal mogelijk is.

Duurzaamheid
Duurzaamheid heeft vele facetten. Het gaat niet alleen om het milieu en het klimaat, maar ook om klantgerichtheid, kwaliteit, veiligheid en zorg voor medewerkers. Al deze aspecten maken dan ook deel uit van het gevoerde duurzaamheidsbeleid, dat is voorzien van de benodigde keurmerken. Een duurzaam gebouwde woning heeft als resultaat een woning waarin de klant zich prettig en veilig voelt, die veranderbaar is naar nieuwe wensen en die zo min mogelijk energie verbruikt.

- Alle houtsoorten zijn voorzien van een duurzaamheidslabel zoals het FSC-keurmerk of het PEFC-keurmerk.
- De binnenwanden zijn van natuurgipsblokken;
- De trappen worden in vurenhout uitgevoerd;
- Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van vernieuwbare grondstoffen of recyclebare materialen;
- Er worden oplosmiddelarme verfsystemen toegepast;
- De kranen in toilet- en badruimte zijn voorzien van waterbesparende perlators;
- De closetcombinatie heeft een waterbesparend reservoir en een spoelonderbreking.

Je huis extra milieuvriendelijk maken? Dan kun je optioneel zonnepanelen laten toevoegen.

Naar verwachting start de bouw aan het einde van het eerste kwartaal 2019. De oplevering is dan gepland in het voorjaar van 2020.Foto's

WaterrijkWaterrijkWaterrijk

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.