Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Kouwe Hoek 14

Terug naar het overzicht
€ 95 p/m²/p/j
Vloeroppervlakte: 268 m²

Omschrijving Kouwe Hoek 14 Waddinxveen

Algemeen:
Bedrijfsruimte in twee lagen gesitueerd op bedrijventerrein 'Kouwe Hoek' te Waddinxveen. De bedrijfsruimte is op de begane grond ingedeeld met een pantry, een toiletruimte en is voorzien van een overheaddeur. De in beton uitgevoerde entresolvloer is bereikbaar door middel van een betonnen trapopgang en is multifunctioneel in te delen.

Vloeroppervlakte/indeling:
Totale vloeroppervlakte 268 m² in 2 lagen waarbij inbegrepen de begane grond van circa 150 m² VVO met een vrije hoogte van circa 3,90 m1 en de verdieping (entresolvloer) van circa 118 m². De representatieve uitstraling, de praktische indeling en de ruime parkeermogelijkheden maken deze bedrijfsruimte bij uitstek geschikt als bedrijfsruimte in combinatie met kantoor en/of showroom.

Opleveringsniveau/voorzieningen:
- cv-ketel met radiatoren;
- pantry;
- toilet;
- opbouwverlichtingsarmaturen;
- mechanische ventilatie;
- overheaddeur;
- aluminium ramen en kozijnen voorzien van dubbel glas;
- ruime parkeervoorzieningen;
- vrije hoogte circa 3,90 m1;
- vrije hoogte onder de spanten 7,60 m1;
- vloerbelasting begane grond circa 1.500 kg/m²;
- energielabel A.

Ligging/bereikbaarheid:
De centrale ligging van bedrijventerrein 'Kouwe Hoek' ten opzichte van de bedrijfsterreinen 'Coenecoop' en 'Gouwe Park' en de in ontwikkeling zijnde woonwijk 'Triangel' (circa 2.600 woningen) en de directe nabijheid van het rijkswegennet maken de locatie tot een absolute toplocatie.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn er 3 parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 95,-- per m²/per jaar exclusief BTW.

Voorschot servicekosten ten behoeve van parkmanagement:
€ 5,- per m²/per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassingen:
Jaarlijks voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 (drie) maanden huur te vermeerderd met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

B.T.W.:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijven zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van B.T.W.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daarvoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Betaling:
Huur en servicekosten per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
5 jaar en optiejaren.

Aanvaarding:
Per 1 december 2023.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft nadrukkelijk goedkeuring van de eigenaar.

De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen en impressies zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan De Pater Bedrijfsmakelaars deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.Bekijk / download plattegrond Download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
verhuurd
Huurprijs
€ 95 p/m²/p/j

Bouwvorm

Type object
bedrijfsruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
268 m²
Ligging
bedrijventerrein
Verdiepingen
1

Foto's

Kouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 14 2741 PX Waddinxveen

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.