Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Kouwe Hoek 20

Terug naar het overzicht
€ 28.500 p/j
Vloeroppervlakte: 267 m²

Omschrijving Kouwe Hoek 20 Waddinxveen

Algemeen:
Representatieve bedrijfsruimte met ingedeelde kantoorruimte opvallend gesitueerd op bedrijventerrein 'Kouwe Hoek' te Waddinxveen. De bedrijfsruimte is onder een frisse architectuur gebouwd. Vanaf de Kanaaldijk/Noordringdijk heeft het gebouw een verhoogde etalage waarmee het gebouw zich aan de passerende automobilist presenteert.

De representatieve uitstraling, de verrassende indeling, de enorme raampartijen, de ruime gebruikersmogelijkheden en de goede parkeervoorzieningen maken deze bedrijfsruimte bij uitstek geschikt voor een combinatie van kantoor/showroom en bedrijfsruimte.

Vloeroppervlakte/indeling:
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 267 m² in 2 lagen waarbij inbegrepen de begane grond met een oppervlakte van ca. 149 m² ingedeeld met een representatieve hoofdentree en bedrijfsruimte met toilet, pantry overheaddeur en loopdeur en de eerste verdieping met een oppervlakte van ca. 118 m² ingedeeld met een verkeersruimte, 4 separate kantoorruimten/spreekkamers, een pantry en een toilet.

Opleveringsniveau/voorzieningen:
Begane grond bedrijfsruimte
- Indeling;
- Overheaddeur;
- Loopdeur;
- Toilet;
- Pantry;
- Opbouwverlichting;
- Vrije hoogte 3.90 m¹;
- Vloerbelasting 1.500 kg/m²;
- Representatieve hoofdentree aan de westzijde.

1e verdieping
- Indeling;
- Wandafwerking;
- Systeemplafond verlichtingsarmaturen;
- Cv-ketel;
- Radiatoren;
- Airco;
- Toilet;
- Pantry;
- Kabelgoten;
- Aanwezige vloerafwerking.

Huurprijs:
€ 28.500,-- per jaar/excl. BTW.

Voorschot kosten leveringen en diensten:
€ 4,00,-/m² excl. BTW/per jaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 (drie) maanden huur inclusief BTW.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijven zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van B.T.W.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daarvoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurbetalingen:
Huur en servicekosten per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
Vanaf 3 jaar en optiejaren.

Aanvaarding:
Per direct.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
Getoonde zonnepanelen zullen door de huidige huurder worden meegenomen.

De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen en impressies zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan De Pater Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.Bekijk / download plattegrond Download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Huurprijs
€ 28.500 p/j

Bouwvorm

Type object
bedrijfsruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
267 m²
Ligging
bedrijventerrein
Verdiepingen
1

Foto's

Kouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 20 2741 PX Waddinxveen

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.