Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Nesse 20

Terug naar het overzicht
€ 37.000 p/j
Vloeroppervlakte: 193 m²

Omschrijving Nesse 20 Waddinxveen

Algemeen:
Aan de horeca boulevard aan de Nesse te Waddinxveen wordt te huur aangeboden een horecaruimte met een oppervlakte van circa 193 m² met de mogelijkheid van gebruik van een buitenterras direct aan de Gouwe.

Indeling/oppervlakte:
De oppervlakte bedraagt circa 193 m² waarvan circa 38 m² is ingedeeld voor een keuken. De hoogte bedraagt circa 3 m¹.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd. In opdracht en voor rekening van verhuurder zal in overleg met huurder de toiletgroepen worden aangebracht. Van een overnamesom inventaris en personele en/of afnameverplichtingen is geen sprake.

Bereikbaarheid/ligging:
De bedrijfsruimte is gesitueerd aan de Nesse, nabij de hefbrug van Waddinxveen. Aan de Nesse zijn diverse horecabedrijven te vinden. De bereikbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid zijn goed te noemen. De locatie wordt beoordeeld als goed. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de distributie ingang.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijs:
€ 37.000,- per jaar/ excl. Btw.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder beschikt over eigen meters ten behoeve van nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een huurtermijn van 5 jaar en optie jaren.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden en omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor een B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Nesse 20 te Waddinxveen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Pater Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.Download plattegrond Download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
verhuurd
Huurprijs
€ 37.000 p/j

Bouwvorm

Type object
horeca
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
193 m²
Ligging
Verdiepingen
0

Foto's

Nesse 20 2741 ES WaddinxveenNesse 20 2741 ES WaddinxveenNesse 20 2741 ES WaddinxveenNesse 20 2741 ES WaddinxveenNesse 20 2741 ES WaddinxveenNesse 20 2741 ES WaddinxveenNesse 20 2741 ES WaddinxveenNesse 20 2741 ES WaddinxveenNesse 20 2741 ES WaddinxveenNesse 20 2741 ES WaddinxveenNesse 20 2741 ES Waddinxveen

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.