Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Parklaan 126

Terug naar het overzicht
€ 10.950 p/j
Vloeroppervlakte: 55 m²

Omschrijving Parklaan 126 Waddinxveen

Het onlangs opgeleverde nieuwbouwproject 'Stationspark Triangel Waddinxveen' is gesitueerd in een levendige buurt in Park Triangel en biedt nog ruimte voor een enthousiaste ondernemer.

Op de begane grond van 'Stationspark Triangel Waddinxveen' zijn een aantal commerciële ruimten gerealiseerd met een fraaie hoogte, grote raampartijen en compacte maatvoering. Er is nog één commerciële ruimte beschikbaar.

Bestemming:
De commerciële ruimte is bestemd voor maatschappelijke doeleinden, detailhandel, dienstverlening en kantoordoeleinden. De ruimte is niet geschikt voor horeca en/of afhaal, thuisbezorgd concepten.

Oppervlakte:
De oppervlakte bedraagt ca. 55 m².

Opleveringsniveau casco:
De ruimte wordt opgeleverd zonder installaties, sanitair, indeling, wandafwerking en vloerafwerking.

Bereikbaarheid:
De commerciële ruimte is gesitueerd in een ruim opgezette woonwijk waar ruim 2800 nieuwe woningen gebouwd zullen gaan worden. Centraal in de wijk zijn scholen gebouwd. Er is een groot park aangelegd en op korte afstand zijn de op- en afritten van de A12 en A20 gelegen. Het NS-station ligt praktisch naast de deur.

Parkeren:
Openbare parkeervoorzieningen.

Huurtermijn:
5 jaar en 5 optiejaren.

BTW:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW compensatie nader worden vastgesteld.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

Aanvaarding:
Per direct.

Bijzonderheden:
De commerciële ruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Disclaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.Download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Huurprijs
€ 10.950 p/j

Bouwvorm

Type object
winkelruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
55 m²
Ligging
in woonwijk
Verdiepingen
1

Foto's

Parklaan 126 2742 MG WaddinxveenParklaan 126 2742 MG WaddinxveenParklaan 126 2742 MG WaddinxveenParklaan 126 2742 MG Waddinxveen

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.