Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Mercuriusweg 23D

Terug naar het overzicht
€ 14.950 p/j
Vloeroppervlakte: 152 m²

Omschrijving Mercuriusweg 23D Waddinxveen

Algemeen:
Representatieve bedrijfsruimte met kantoor. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een in 2020 gebouw bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit een 8-tal multifunctionele bedrijfsunits opvallend gesitueerd op Bedrijventerrein Zuid te Waddinxveen.

Oppervlakte/indeling:
De totale oppervlakte bedraagt ca. 158 m² in twee lagen waarbij inbegrepen de bedrijfsruimte op de begane grond ingedeeld met entree, bedrijfsruimte en toilet met en oppervlakte van ca. 76 m², die kantoorruimte op de 1e verdieping ingedeeld met portaal, toilet, kantoorruimte, pantry met een oppervlakte van ca. 76 m².

Deze fraai en compleet afgewerkte bedrijfsunit is gebouwd in 2019/2020 en biedt een totale oppervlakte van ca. 152 m² in 2 lagen.
De begane grond is ingedeeld met een entree die toegang biedt naar de bedrijfsruimte op de begane grond met een oppervlakte van ca. 72 m² en de kantoorruimte op de 1e verdieping met een oppervlakte van ca. 76 m².

Opleveringsniveau:

Begane grond:
- Indeling;
- Modern betegeld toilet met fonteintje;
- Overheaddeur breed 3,2 m¹ x 3m¹ hoog;
- Vrije hoogte 2,55 m¹;
- Opbouwverlichting.

1e verdieping:
- Indeling;
- Modern betegeld toilet met fonteintje;
- Systeemplafond met LED inbouwverlichting;
- Daklicht;
- Wandafwerking;
- Kabelgoot;
- Airco/verwarming;
- Pantry met boiler.

Parkeren:
De unit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen.

Ligging/bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Zuid is op korte afstand gelegen van de op- en afritten van de A-12 en de A-20. Op loopafstand is een busstation en/of treinstation te bereiken.

Huurprijs:
€ 14.950,-- per jaar/excl. btw.

Voorschot servicekosten:
De servicekosten bedragen € 77,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
De onderstaande zaken zijn in de servicekosten inbegrepen:
- Reservering onderhoud parkeerterrein;
- Groenonderhoud;
- Onderhoud airco/verwarming;
- Glasbewassing.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumenten (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Btw:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van btw.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echt niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
Vanaf 5 jaar met optiejaren.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

De vermelde informatie is algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan De Pater Bedrijfsmakelaars deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.Bekijk / download plattegrond Download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Huurprijs
€ 14.950 p/j

Bouwvorm

Type object
bedrijfsruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
152 m²
Ligging
bedrijventerrein
Verdiepingen
1

Foto's

Mercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB WaddinxveenMercuriusweg 23D 2741 TB Waddinxveen

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.