Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Coenecoop 630

Terug naar het overzicht
€ 135.000 p/j
Vloeroppervlakte: 2.371 m²

Omschrijving Coenecoop 630 Waddinxveen

Algemeen:
Representatieve bedrijfsruimte met ruime parkeermogelijkheden, opvallend gesitueerd op bedrijvenpark ‘Coenecoop’ te Waddinxveen.

Oppervlakte/indeling:
De totale oppervlakte van de bedrijfsruimte bedraagt circa 2.132 m² in twee lagen, waarbij inbegrepen de begane grond met een oppervlakte van circa 1893 m² en de verdieping met een oppervlakte van 239 m².

Indeling:
De begane grond is ingedeeld met een representatieve entree met toiletgroepen, een spreekkamer twee kantoorkamers met een gezamenlijke oppervlakte van circa 183 m².

De multifunctionele bedrijfs-/productieruimte biedt een oppervlakte van circa 1710 m² met inbegrip van een laboratorium met een oppervlakte van circa 57 m² en twee was kleedruimten met een oppervlakte van circa 37 m².

De eerste verdieping is ingedeeld met een corridor/overloop, een kantine van circa 37 m², een entresol van circa 132 m² en een archiefruimte van circa 27 m².

Voorzieningen en opleveringsniveau:

Opmerking:
Ondergenoemd, voorzieningen en opleveringsniveau is het standaard opleveringsniveau.

De huidige gebruiker, een verpakkingsspecialist in de voedingsmiddelenindustrie, heeft in verband met de veiligheidsnormen en hygiëne eisen de bedrijfs-/productieruimte gecompartimenteerd, gekoeld en diverse voorzieningen getroffen in en aan de aangeboden bedrijfsruimte.
Een overname van de door de huidige gebruiker aangebrachte voorzieningen is bespreekbaar.
Voorzieningen aangebracht door de huidige gebruiker die niet worden overgenomen zullen voor de oplevering door de huidige gebruiker worden verwijderd.
De bedrijfsruimte zal door de huidige gebruiker in oorspronkelijke staat worden teruggebracht.

Kantoor:
- representatieve entree;
- receptie;
- toiletgroepen;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- vloerverwarming;
- airconditioning;
- dubbelglas.

Bedrijfsruimte:
- opbouwverlichtingsarmaturen;
- vrije hoogte circa 6,85 m¹;
- twee overheaddeuren;
- de gevel van de bedrijfs/productie ruimte is voorzien van kozijnen met dubbelglas waardoor er sprake is van veel daglicht toetreding in de productieruimte;
- vloerverwarming;

Parkeren:
Ruime parkeermogelijkheden aan zowel de voor- als de achterzijde.

Ligging/bereikbaarheid:
Bedrijvenpark ‘Coenecoop’ is uitstekend bereikbaar door de ligging in de directe nabijheid van de A12 en de A20.
Op loopafstand zijn bereikbaar een treinstation, de bushalte en het winkelcentrum van Waddinxveen.

Huurprijs:
€ 135.000,-- per jaar excl. BTW

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Werknemers Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheiddstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 (drie) maanden huur te vermeerderd met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijven zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (m,eer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daarvoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurbetalingen:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft schriftelijke goedkeuring van eigenaar.Bekijk / download plattegrond Download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Huurprijs
€ 135.000 p/j

Bouwvorm

Type object
bedrijfsruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
2.371 m²
Ligging
Verdiepingen
1

Foto's

Coenecoop 630 2741 PV WaddinxveenCoenecoop 630 2741 PV WaddinxveenCoenecoop 630 2741 PV WaddinxveenCoenecoop 630 2741 PV WaddinxveenCoenecoop 630 2741 PV WaddinxveenCoenecoop 630 2741 PV WaddinxveenCoenecoop 630 2741 PV Waddinxveen

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.