Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Valkenburgerlaan 3

Terug naar het overzicht
€ 1.350 p/m
Vloeroppervlakte: 180 m²

Omschrijving Valkenburgerlaan 3 Boskoop

Fraai gesitueerd en zeer representatief kantorenverzamelgebouw met parkeergelegenheid en liftinstallatie. Op dit moment is er een unit beschikbaar van circa 135 m² groot gelegen op de eerste en tweede verdieping. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is er een fraaie hal met ontvangstruimte. Deze unit op de eerste verdieping is bereikbaar middels een gemeenschappelijk trappenhuis, alsmede middels de lift.

De unit op de eerste verdieping is groot circa 79 m².
Via een trap in deze unit is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping geeft ruimte aan diverse werkplekken, een pantry en een dakterras.

De units zijn allen voorzien van systeemplafond met tl-armaturen en stoffering. In de gemeenschappelijke ruimte zijn aanwezig dames-, heren- en invalidentoiletten.

Bijzonderheden:
De units zijn rolstoeltoegankelijk. Alarminstallatie is aanwezig. Servicekosten bedragen op jaarbasis € 30,-- p/m². Vloeroppervlakte is circa 180 m², waarvan circa 45 m² een aandeel betreft in de gemeenschappelijk ruimtes. Oplevering in overleg (kan spoedig plaats vinden).Bekijk / download plattegrond

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Huurprijs
€ 1.350 p/m

Bouwvorm

Type object
kantoorruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
180 m²
Ligging
in woonwijk
Verdiepingen
2

Foto's

Valkenburgerlaan 3 2771 CW BoskoopValkenburgerlaan 3 2771 CW BoskoopValkenburgerlaan 3 2771 CW BoskoopValkenburgerlaan 3 2771 CW BoskoopValkenburgerlaan 3 2771 CW BoskoopValkenburgerlaan 3 2771 CW BoskoopValkenburgerlaan 3 2771 CW BoskoopValkenburgerlaan 3 2771 CW Boskoop

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.