Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Kouwe Hoek 8

Terug naar het overzicht
€ 80 p/m²/p/j
Vloeroppervlakte: 520 m²

Omschrijving Kouwe Hoek 8 Waddinxveen

Algemeen:
Een centraal en opvallend gesitueerde unieke combinatie van representatieve kantoorruimten, vergaderruimten, instructieruimten en showroomruimten.

Het markant ontworpen kantoorgebouw spreekt niet alleen aan de buitenkant tot de verbeelding, de binnenkant is minstens zo opmerkelijk.

Oppervlakte indeling:
De totale oppervlakte bedraagt circa 1.852 m² waarvan het souterrain, de begane grond en de eerste verdieping inmiddels verhuurd is aan Mazda Nederland. De kantoorruimte van ca. 520 m² op de tweede verdieping is nog beschikbaar.

Omdat alle verdiepingen zijn ingedeeld met toiletruimte en een pantry behoord deelverhuur tot de mogelijkheden.

Opleveringsniveau:
- representatieve entree
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- toiletgroepen (per verdieping)
- pantry ( per verdieping)
- kabelwandgootsystemen
- lift
- trappenhuis

Ligging/bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is gesitueerd nabij het knooppunt van de A12 en A20. De op- en afritten van de A12 en A20 zijn op korte afstand gelegen en het openbaar vervoer is bereikbaar op loopafstand.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Energielabel: A

Aanvaarding:
Direct.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 95,- per m² per jaar exclusief BTW. Bij een huurovereenkomst vanaf 4 jaar is er sprake van een huurprijsbonus en bedraagt de huurprijs exclusief BTW per m² per jaar:
Jaar 1: € 80,-- per m² per jaar
Jaar 2: € 90,-- per m² per jaar

Voorschot stookkosten en servicekosten: nader te bepalen.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 (drie) maanden huur te vermeerderd met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten..

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

B.T.W.:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijven zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van B.T.W.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daarvoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
Vanaf 2 jaar met aansluitend een optietermijn van jaar op jaar.

Huurbetalingen:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

De vermelde informatie is algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan De Pater Bedrijfsmakelaars deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.Download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
ingetrokken
Huurprijs
€ 80 p/m²/p/j

Bouwvorm

Type object
kantoorruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
520 m²
Ligging
kantorenpark
Verdiepingen
4

Foto's

Kouwe Hoek 8 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 8 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 8 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 8 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 8 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 8 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 8 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 8 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 8 2741 PX WaddinxveenKouwe Hoek 8 2741 PX Waddinxveen

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.