Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Coenecoop 23

Terug naar het overzicht
€ 97.500 p/j
Vloeroppervlakte: 2.759 m²

Omschrijving Coenecoop 23 Waddinxveen

Algemeen:
Dit representatieve bedrijfsgebouw is uniek gelegen nabij de entree van bedrijvenpark Coenecoop op korte afstand van de op- en afritten van de A12 en de A20. Het betreft een multifunctionele solitaire bedrijfsruimte met kantoor, een toonzaal, goede laad- en losmogelijkheden en diverse docklevelers.

Oppervlakte/indeling:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 2.759 m² in twee lagen waarbij inbegrepen een representatieve hoofdentree op de begane grond met kantoorruimte oppervlakte 49 m² en kantine en was/kleedruimte oppervlakte van circa 48 m². Circa 118 m² kantoor-/toonzaalruimte op de eerste verdieping. De multifunctionele bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 2.533 m² in twee lagen (begane grond circa 1.278m² en de eerste verdieping oppervlakte circa 1.255 m²) en is toegankelijk op de begane grond doormiddel van 2 overheaddeuren, de verdieping is bereikbaar doormiddel van een bedrijfslift en een stalen trappenhuis. Door het toegankelijke voor- en zij terrein, de grote overheaddeuren en de docklevelers is er sprake van goede laad- en losmogelijkheden. Deelverhuur is bespreekbaar.

Opleveringsniveau:
Kantoor, kantine, was/kleedruimte
• Representatieve entree
• Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
• Cv-ketel met radiatoren
• Toiletgroep
• Keuken/pantry
• Fraai trappenhuis voorzien van stalen trap met houten treden naar kantoor-/showroomruimte eerste verdieping
• Was/kleedruimte betegeld, toiletgroepen en douche

Bedrijfsruimte begane grond
• Overheaddeuren
• Opbouwverlichting
• Heaters
• Docklevelers (1000 kg)
• Bedrijfslift (1000 kg)
• Trapopgang
• Vrije hoogte (circa 3,80 m¹
• Vloerbelasting (1500 kg/m²)

Bedrijfsruimte eerste verdieping
• Opbouwverlichting
• Vloerbelasting (circa 400 kg/m²)
• Vrije hoogte (circa 2,70 m¹)

Parkeren:
Circa 8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Coenecoop is gelegen op korte afstand van de op- en afritten van de A12 (Utrecht – Den Haag) en de A20 (Gouda – Rotterdam). Het bedrijventerrein is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
€97.500 per jaar exclusief B.T.W. exclusief voorschot service kosten (deelverhuur bespreekbaar)

Huurtermijn:
5 jaar en optie jaren.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Werknemers Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 (drie) maanden huur te vermeerderd met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

B.T.W.:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijven zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van B.T.W.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daarvoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurbetalingen:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft schriftelijke goedkeuring van eigenaar.

Verkoop-/vraagprijs:
Verkoop bespreekbaar. Koopsom op aanvraag.Bekijk / download plattegrond Download brochure

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Huurprijs
€ 97.500 p/j

Bouwvorm

Type object
bedrijfsruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Gebouwdetails

Totale vloeroppervlakte
2.759 m²
Ligging
bedrijventerrein
Verdiepingen
2

Foto's

Coenecoop 23 2741 PG WaddinxveenCoenecoop 23 2741 PG WaddinxveenCoenecoop 23 2741 PG WaddinxveenCoenecoop 23 2741 PG WaddinxveenCoenecoop 23 2741 PG WaddinxveenCoenecoop 23 2741 PG WaddinxveenCoenecoop 23 2741 PG WaddinxveenCoenecoop 23 2741 PG WaddinxveenCoenecoop 23 2741 PG WaddinxveenCoenecoop 23 2741 PG Waddinxveen

Neem contact op

Meer weten over dit bedrijfsonroerendgoed? Of wilt u een afspraak met ons inplannen?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact op.